Thoughts and Notes

AND THE WEEKEND IS ALMOST HERE

Αγαπημένη μου φίλη,

Το αγαπημένο Σαββατοκύριακο είναι μόλις λίγες ώρες μακριά. Ξέρω έχεις τόσα πολλά που θες να κάνεις ή πρέπει να κάνεις γιατί δεν πρόλαβες όλη την εβδομάδα. Μα πώς να προλάβεις κιόλας; Μια η δουλειά, μια το σπίτι, άντε και κάποια υποχρέωση της τελευταίας ώρας, το 24ωρο γέμισε!

Μην σε αγχώνει! Η ομάδα του #DeNereis είναι εδώ για να έχεις ένα όμορφο και ξεκούραστο Weekend!

#Πλάνο 1: Μόνη ή όχι δεν έχει σημασία

Είσαι κορίτσι νέο! Είσαι η χαρά της ζωής! Κάπου ανάμεσα στα 25 με 35 άντε και λίγο παραπάνω.  Μπορείς να αρχίσεις τις βόλτες σου από Παρασκευή βράδυ και να το θεωρήσεις μέρος του weekend σου.

Μια βόλτα στη θάλασσα με το αμόρε κάτω από το Μαγιάτικο Φεγγάρι ή μια βόλτα στα καλοκαιρινά μπαράκια για κοκτέιλ με παρέα ή καλύτερα κοριτσοπαρέα.

Έπειτα από μια γεμάτη εβδομάδα αυτό είναι αρκετό για να ξυπνήσεις νωρίς- νωρίς το Σάββατο κάπου εκεί στις 11.30 με 12.00 (καλά δεν τα λέω;; νωρίς- νωρίς!), για να ετοιμαστείς για μια Σαββατιάτικη μεσημεροαπογευματινή βόλτα, γιατί το βράδυ έχει “κραιπάλη”. Σάββατο είναι!! Να μην βγείς;

Εκεί στις 8.00 αρχίζει η προετοιμασία! Λούσιμο, χτένισμα, βάψιμο και τι να βάλεις; Εννοείται πως ποτέ δεν έχεις!(Σου είπα και πριν ήμουν και εγώ στα 25!). Επιτέλους βρήκες!! Πς πς, λίγο αρωματάκι και έτοιμη!

Καλή διασκέδαση!!, και αν πας για κυνήγι.. βάλε στόχο! Η Κυριακή πρέπει να σε βρει με γεμάτη ατζέντα, αφού πρώτα φας με την μαμά, τον μπαμπά και την υπόλοιπη οικογένεια.

Αν πάλι το “ελάφι” καταφέρει και φύγει, μην ανησυχείς! Απόλαυσε μια ήρεμη Κυριακή με φίλους γιατί από αύριο μια καινούργια εβδομάδα ξεκινά!

 

#Πλάνο 2: μαμά, μπαμπάς, παιδί

Πόσα παιδιά έχει ο καθένας μας δεν έχει σημασία. Αξία έχει η φροντίδα και ο δημιουργικός χρόνος μαζί τους! Να τους δίνουμε αγάπη, ασφάλεια και πολλές αγκαλιές!

Για εμάς λοιπόν, η Παρασκευή βράδυ μοιάζει λίγο διαφορετική, εξίσου συναρπαστική όμως!

Φυσικά μετά από μια δύσκολη εβδομάδα στη δουλειά συν τα μωρουδιακά ξενύχτια ή άλλες υποχρεώσεις, δεν μας παίρνει και πολύ. Το ξενύχτι κάπου ξεχνιέται και στη θέση του μπαίνει μια πιο ήρεμη κατάσταση. Ίσως ένα φαγάκι κάπου έξω, baby friendly κατάσταση, ή κάποιο delivery/ take away. Να ξεκουραστεί και λίγο η νοικοκυρά μαμά- σύντροφος. Έπειτα, αν οι συγκυρίες* το επιτρέπουν, λίγο χουζούρεμα και ύπνος, γιατί αύριο υπάρχει πραγματικό πρωινό ξύπνημα!

7.00, 7.30 άντε μέχρι τις 8.00 οι φωνούλες σπάνε τα δεσμά του ύπνου και όλοι είμαστε έτοιμοι για πρωινές αγκαλιές. Πρωινό και έτοιμοι για βόλτα, εκεί κοντά στο μεσημέρι. Αν πάλι το παιδάκι σας είναι πολύ μωρό και αυτή η διαδικασία σας αγχώνει λιγάκι δες το σχετικό κείμενο  (δες εδώ : ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ http://denereis.com/?p=552).  Γονείς δεν σημαίνει όλα τα άλλα τα ξεχνάμε! Με καλή οργάνωση, οι έξοδοι μας γίνονται εύκολη διαδικασία. Ξεκινάμε με ένα καφέ, κάτω από τον ωραίο ήλιο και συνεχίζουμε με φαγητό σε ένα άλλο στέκι της πόλης! (το αντηλιακό μην ξεχνάτε, ειδικά στα μωράκια μας)

Αφού επιστρέψουμε στο σπίτι, τα παιδιά για ύπνο και εμείς.. ας χαλαρώσουμε!

Κι όταν το βραδάκι φτάσει πάμε να προλάβουμε! Φαγητό, μπάνιο στα παιδιά, παραμυθάκια, αγκαλίτσες και ύπνο!

Ώρα για εμάς! Γιατί εκτός από γονείς είμαστε και σύντροφοι! Λίγο κρασάκι, χαμηλή μουσική και φώτα, και το βράδυ Σαββάτου κλείνει ήρεμα και όμορφα.

Κυριακή πρωί! Αφού αγκαλιαστούμε, φάμε, πιούμε, μια όμορφη βόλτα σε θεματικά πάρκα ή στη θάλασσα είναι  η ιδανική επιλογή.

Επιστρέφουμε απογευματάκι γιατί η  Δευτέρα φτάνει και πρέπει να τα προλάβουμε όλα!

Καλό Σαββατοκύριακο φίλες μου!!

 

*εννοείται τα παιδιά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *