Thoughts and Notes

Δυναμική γυναίκα! Προτέρημα ή ελάττωμα;

Έχεις περάσει τα πρώτα άντα και είσαι μόνη…

Ψάχνεις να βρεις το γιατί!;

Περνάς  καθημερινά στρατιωτικό έλεγχο! Αν πάχυνες, τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου, γιατί φόρεσες αυτό το φόρεμα, γιατί δεν χαμογελάς!!

Στο γραφείο όλοι οι «τακτοποιημένοι» συνάδελφοι προσπαθούν να σου βρουν ταίρι, να σε αποκαταστήσουν επιτέλους και σένα!

Και όταν λέω συνάδελφοι εννοώ αυτόν τον λιγούρη που έχει φάει κόλλημα μαζί σου τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά… φοβάται να στο πει!  Εσύ όμως το βλέπεις! «Μηδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο», όπως μάθαμε και στο σχολείο!!

Και η «καλή σου φίλη» από το διπλανό γραφείο κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μάθει τι παίζει στο κρεβάτι σου…Όχι γιατί την νοιάζει αλλά γιατί ο δικός της δεν ασχολείται πια μαζί της! Τι να κάνει και αυτή; Κάθε φορά που ακούει αντρικό όνομα της ξυπνάνε διάφορα ένστικτα που ο καλός της, της κοίμισε βαθιά!

Η διευθύντρια σου από την άλλη, όλη αυτή  την μοναξιά την αποδίδει στον δυναμισμό σου και στο βεβαρημένο σου πρόγραμμα! Που μεταξύ μας , από ζήλεια κάθε μέρα στο κάνει ακόμα πιο βαρύ!

Πολλοί θεωρούν πως δυναμισμός και θηλυκότητα δεν πάνε μαζί!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο δυναμισμός σε μία γυναίκα είναι θέμα αυτοπεποίθησης ενώ η θηλυκότητα είναι κομμάτι της γυναικείας της φύσης.

 Γιατί το ένα να αναιρεί το άλλο;

Μήπως τελικά η θεωρία από τα παλιά εκείνα χρόνια για το αδύναμο φύλο δεν ερμηνεύεται σωστά;

 Από τη μία ζητούν μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει και να τα βγάζει πέρα μόνη της, και από την άλλη την κατηγορούν πως έχει μπερδέψει τους ρόλους!

Η γυναίκα πρέπει να είναι λίγο από όλα.

 Όμορφη και sexy! Να εκπέμπει σιγουριά και όχι ανασφάλεια! Να δείχνει λίγο αφελής, για να μπορεί να τα φέρνει όλα στα μέτρα της… Και από μέσα της έξυπνη! Τόσο έξυπνη όμως, που να ξέρει πολύ καλά πώς να δείχνει λιγότερη εξυπνάδα εκεί που χρειάζεται!!

Δυναμική γυναίκα σημαίνει και ερωτεύσιμη γυναίκα!

Προτέρημα ή ελάττωμα;!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *