Thoughts and Notes

TOP 5 GREEK ISLANDS #SUMMER2016

Το καταλαβαίνουμε και το περιμέναμε.

Η Ελλάδα παραμένει ο νούμερο ένας προορισμός μας!

Έτσι και εμείς, η ομάδα του www.DeNereis.com , μετά από τη δική σας απαίτηση, και σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την προτίμηση, σας δίνουμε το δικό μας top 5 για τα ελληνικά νησιά.

Χρώμα γαλάζιο, άρωμα ξινό, γεύση γλυκιά. Κοσμοπολίτικα ή όχι, πάντα πανέμορφα. Βρεγμένα από το Ιόνιο, το Αιγαίο, τη Μεσόγειο, όλα προσφέρουν τις αξέχαστες στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα.  Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά. Με φίλους, με το άλλο μισό, με την οικογένεια, με συντροφιά τον καυτό ήλιο και τα δροσερά νερά τους ,γίνονται επίγειοι παράδεισοι, ιδανικοί για απολαύσεις!

1. ΥΔΡΑ

ΥΔΡΑ

Το νησί για τα Σαββατοκύριακα, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα.  Χαρακτηριστικό του τα στοιχεία και η ομορφιά της τέχνης που βρίσκονται σκορπισμένα παντού. Το σίγουρο είναι πως στην πόλη της Ύδρας αυτοκίνητο δεν θα χρειαστείς, αφού έχει κηρυχτεί διατηρητέο και απαγορεύεται η χρήση τους. Νησί κοσμοπολιτικό και αρχοντικό. Παρά τις βραχώδης εκτάσεις του, σίγουρα θα βρείτε παραλία για τις καλοκαιρινές σας βουτιές.

 

2. ΜΥΚΟΝΟΣ

mykonos-town-1

Συστάσεις δεν χρειάζεται να γίνουν.  Decadent parties και χλιδή, το βασικό χαρακτηριστικό του νησιού.  Το νησί των ανέμων, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται,  είναι η πρώτη επιλογή όσων αγαπούν την νυχτερινή ζωή και τις όμορφες παραλίες σε ρυθμούς πάρτυ. Beach bars, cocktails, dance! Αυτό είναι Μύκονος!

 

3. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΣΑΝΤΟΡΙΝΙ

Το νησί για τους ερωτευμένους και για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν με τον ρομαντισμό τους το άλλο τους μισό. Το ηλιοβασίλεμα της με φόντο το ηφαίστειο της,  παγκόσμια γνωστό. Κάθε χρόνο, από κάθε γωνιά του πλανήτη νύφες και γαμπροί, αποφασίζουν να ενώσουν τις καρδιές τους, εκείνη ακριβώς την στιγμή της μέρας. Οι φωτογράφοι δίνουν όλες τις γνώσεις τους για να πετύχουν το μαγικό κλικ με το μοναδικό ηλιοβασίλεμα να κερδίζει likes και να γίνεται viral. Θες να την εντυπωσιάσεις;

 

4. ΣΥΜΗ

symi-5

Το νησί των σφουγγαράδων με τις γοητευτικές παραλίες και τα ζωντανά χρώματα! Με ένα από τα ωραιότερα λιμάνια της χώρας να δεσπόζει και τα νεοκλασικά κτίρια γύρω γύρω να δημιουργούν την αίσθηση του καθρέφτη από τη θάλασσα. Αυτοκίνητο μην αναζητήσεις, γερά πόδια και χαλαρές στιγμές χρειάζεσαι για να απολαύσεις τη διαμονή σου σε αυτό το μικρό νησάκι!

 

5. ΑΝΔΡΟΣ

ΑΝΔΡΟΣ

Όπως και αν επιλέξεις να πας, θα ταιριάξεις! Φτάνει να είσαι άτομο με Εco – αναζητήσεις. Με παιδιά ή όχι, με φίλους ή με το αμόρε, η Άνδρος προσφέρεται. Με καταπράσινες κοιλάδες, αμμώδης παραλίες, γραφικά μονοπάτια και ιδιαίτερη χλωρίδα και πανίδα, αξίζει να την επισκεφτείς και να ζήσεις κάθε τι που απλόχερα η φύση της σου προσφέρει.  Επίσης, μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τα υπέροχα γλυκά της. Οι διακοπές πάντα χρειάζονται κάτι παραπάνω.

 

Καλές Διακοπές  λοιπόν και να θυμίσω caption #Summer2016 και #DeNereis


Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis
Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *