Thoughts and Notes

Όσα έμαθα τον τελευταίο μήνα!

Και ναι πλέον η οικογένεια μεγάλωσε! Από 4μελής έγινε 5μελής!

3 παιδάκια με μικρή ηλικιακή διαφορά!

2 νήπια και 1 βρέφος!

Μια 4χρονη κόρη με τον δικό της χαρακτήρα, την ιδιαίτερη εξυπνάδα της και τις έντονες σχεδόν ισχυρές απόψεις της! Κοντέσα και παραμυθού! Δύσκολη από κούνια!  

Ένα 2χρονο αγόρι ατίθασο! Ζωηρό και κατεργάρικο σε σημείο που χάνεσαι κυνηγώντας να βρεις την επόμενη «αταξία» του! Με βλέμμα έτοιμο να σε κερδίσει σε κάθε στιγμή! Ακόμα και εκείνες τις δύσκολες ώρες που μόνο να φωνάξεις θες για να μπουν όλα και πάλι στη «θέση» τους!

Και 1 μηνός αγόρι που μέχρι τώρα, ευτυχώς, ισορροπεί την κάθε κατάσταση! Ήσυχο και με όση ώρα του επιτρέπεται από τους «μεγαλύτερους κατακτητές» λίγη αγκαλίτσα! Ίσα που να νιώσει την ασφαλεια της μανούλας!

Και κάπως έτσι η φράση: «Κάθε καλή ιστορία αξίζει να έχει ένα καλύτερο τέλος!», ολοκληρώνεται!

Μέσα από την λέξη οικογένεια κάθε καλή ιστορία μοιάζει πάντα καλύτερη! Κι αν η φράση «καλύτερο τέλος» σηματοδοτεί την ολοκλήρωση και την ευτυχία, αυτή ακριβώς η κατάσταση είναι και όλη η ερμηνεία της!

Κι ας γίνονται όλα πιο δύσκολα! Το 24ωρο πολύ μικρό για να χωρέσουν όλες οι υποχρεώσεις και η κούραση τεράστια για να μπορέσεις να αντέξεις μέχρι τέλους!

Μαθαίνεις! Συνηθίζεις! Βρίσκεις τα πατήματα σου! Και μαζί με εσένα κι αυτά!

Αναλαμβάνουν ρόλους, νιώθουν ότι προσφέρουν στην μανούλα, ευχαριστιούνται την παρέα το ένα του άλλου και μαζί! Γίνονται υπεύθυνα για τον εαυτό τους, αλλά και για το αδερφάκι τους!

Μπορεί ο χρόνος να μοιράζεται,  η αγάπη όμως 3πλασιαζεται! Και το βλέπεις και το νιώθεις, όπως και τις ενοχές…

 Οι ενοχές πάντα θα σε ακολουθούν!

«Sometimes you need to let things go»! Και με αυτές έτσι πρέπει να κάνεις! Όλα θα γίνουν! Και όλοι θα πάρουν αυτό που χρειάζονται! Μην σκέφτεσαι πως ήσουν στο πρώτο ούτε και στο δεύτερο! Πλέον τα νήπια είναι δυο και εσυ πρέπει να προλάβεις το πρωινό τους, το κολατσιό τους, το γεύμα και το δείπνο τους, καθώς και ότι άλλο σου ζητήσουν ανα πάσα στιγμή! Τι κι αν στο πρώτο ή ακόμα και στο δεύτερο το κινητό, σου υπενθύμιζε συνέχεια… «ανεπαρκής χώρος μνήμης»! Σύρε προς τα πίσω τις φωτογραφίες σου και θα δεις πόσο πιο ολοκληρωμένη εικόνα έχεις τώρα πια σε λιγότερες σε αριθμό εικόνες! Κάνε το ίδιο και τις στιγμές εκείνες που η «Σιδηρά κυρία Υπομονή» ετοιμάζεται να σε εγκαταλείψει,  ανάμεσα στους μικρό τσακωμούς και τις ιδιοτροπίες! Την αναστάτωση και τον χαμούλη από τα σκόρπια παιχνίδια! Παίξε και ακολούθησε τους κανόνες τους! Τα χαμόγελα και οι αγκαλιές που θα πάρεις σίγουρα θα σου δώσουν το 100% των στιγμών αυτών!

Είναι μια τριπλή πλέξη εσένα και αυτού που έπελεξες μαζί να ζήσετε αυτό το θαύμα!

1 μήνας!

Τόσο λίγος καιρός και ήδη έχω μάθει τόσα πολλά! Φαντάζομαι και περιμένω ολα τα υπόλοιπα!

Μαζί τους!

Μαζί μας!

Και οι 5!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.