Thoughts and Notes

ΝΤΥΣΙΜΟ: ΧΕΙΜΩΝΑΣ!

Σήμερα το νιώσαμε για τα καλά το κρύο! Τελειώνει και ο Νοεμβρης! Καιρός ήταν να μας πιάσουν και εμάς!! Χριστούγεννα έρχονται! Και τα Χριστούγεννα θέλουν τον χειμώνα τους! Καμμένο ξύλο στα τζάκια, καμινάδες να καπνίζουν, φωτάκια παντού, ζεστά ροφήματα, κουβεντούλες, ζεστά ρούχα!

Ζεστα ρούχα; Μεγάλο ζήτημα το πρωί! Πως να σηκωθείς όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις; Θες το στυλ! Θες την ομορφιά! Θες την χάρη! Αλλά θες και να ζεσταίνεσαι!!

Ουφ!!

Η ομάδα του #DeNereis στα βρήκε όλα!! Δώσε προσοχη!!

  • Ζιβάγκο! Με μεγάλους γιακάδες σου κρατάνε ζεστό το λαιμουδακι και σου προσφέρουν στυλ!! Υπάρχουν στην αγορά σε άπειρα στυλ και με ποικίλες πλέξεις!
  • Κασκόλ! Το γνωρίζουμε όλες! Παρτο τώρα από την ντουλάπα σου και φόρεσε το! Μην μείνεις στα χρώματα, ταιριάζει δεν ταιριαζει! Σου πάει! Αυτό αρκεί!!
  • Trench coat 🧥! Επένδυση! Ταιριάζει με όλα! Είναι ότι πιο ζεστό κυκλοφορεί! Είναι chic! Λατρεύεται από όλα τα fashion editor girls! Πας παντού και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο για να σε προσέξουν!!
  • Μπότες! Over the knee or not, φόρεσε τις τώρα! Τέλεια και πολύ εύκολη επιλογή και τα Ankle boots! Αγαπώ!!
  • Τραγιάσκα! Μπαντάνα! Σκουφί! Βάλε στο κεφάλι ότι σου αρέσει! Όλα επιτρέπονται!! Πολύ καλή λύση και όταν το μαλλί αρνείται να υπακούσει στις ορέξεις μας!!
  • Γάντια! Όμορφα χεράκια! Ακόμα πιο όμορφα όταν μένουν ζεστά!!

Και όλα αυτά ενόψει Black Friday mood, που πάλι αγαπάμε!!

 

 

 

 

 

#DeNereis Team

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *