ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ!

Είναι ο τελευταίος μήνας του χρόνου, το αντίο κάθε χρονιάς, ο μήνας με την ομορφότερη ατμόσφαιρα! Το 12αρη του χρόνου που σε κάθε απολογισμό έχει τον πρώτο λόγο!

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και τα αρώματα από τα καμένα ξύλα στο τζάκι, τα σβησμένα κεριά και τις ζεστές μυρωδάτες κουζίνες που προετοιμάζονται, αποκλείεται να αφήσουν τον οποιονδήποτε να μην αναμιχθεί με όλα αυτά, έστω μια φορά!

Η μαγεία του μήνα αυτού, με τα κρύα του και τις βροχές του, τους στολισμούς και τις προετοιμασίες του, σε κάνει να τον αγαπάς ακόμα και τώρα που μεγαλώνεις, και ξέρεις!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα λαμπάκια και τα πολλά στολίδια, τα δώρα κάτω από το δέντρο και η αναμονή, σε κάνουν ξανά παιδί!

Ενα μεγάλο παιδί, που θα πρέπει να προλάβει ανάμεσα σε σπίτι και δουλειά, υποχρεώσεις και ευθύνες, να προετοιμάσει το αντίο για το 2016 και το καλώσορισμα για το 2017!

Γιατί όπως και να το κάνουμε το νέο To Do list, πήρε θέση και άρχισε να γεμίζει!

  • Περισσότερος υπνος!
  • Πιο συχνή ασκηση!
  • Εννοείται διατροφη!
  • Όχι στρες στη δουλειά!
  • Περισσοτερο χρόνο με αυτούς που αγαπώ!

Και μόλις μπήκε ο Δεκέμβριος!

Η ομάδα του #DeNereis αγαπά τον Δεκέμβριο και σας εύχεται Καλό Μήνα γεμάτο όμορφες, πικάντικες και μυρωδάτες στιγμές για ένα γλυκό  αποχαιρετισμό του 2016 και μια λαμπρή υποδοχή για το 2017!


#DeNereis Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *