THE BIG DAY!

Συνήθως Δευτέρα , αρχη εβδομάδας , η στιγμή για νέους στόχους, νέες ευκαιρίες!
Ο μήνας Οκτωβριος σηματοδοτεί μια τέτοια νέα αρχη! έτσι με βρήκαν και εμένα τα καλα νέα!

Όλο το καλοκαίρι το έψαχνα, βιογραφικά εδώ, βιογραφικά και εκεί, παντού βιογραφικά! Συνεντεύξεις εδώ, εκεί.. πόρτες ανοίγουν, πόρτες κλείνουν μέχρι να βρεις αυτό που σε γεμίζει. Αυτό που σε κάνει να νιώθεις «ΕΣΥ»!

Και όταν έρθει αυτή η μέρα η καρδιά σου πάει να σπάσει , τα πόδια τρέμουν και το μυαλό, στροφές.

«Έκανα την καλύτερη επιλογή; Ειναι το ιδανικό για μένα; Θα τα πάω άραγε καλα; Ας είμαι συνεπής Θεέ μου! Με τους συναδέλφους πως θα τα παμε; Θα ταιριάξουμε ; θα μπορώ να συνεργάζομαι μαζί τους; Οι πρώτες μέρες ειναι δύσκολες.. Χρειάζομαι βοήθεια!» Οι σκέψεις μου σίγουρα μοιάζουν με τις δικές σου αλλά χαλάρωσε και πάρε σημειώσεις γιατί το denereis έρχεται να σε βοηθήσει για ακόμα μια φορά!

Δευτέρα: προετοιμασία από την Κυριακή το βράδυ, ρούχα ,φαγητό ,πρωινό και μην ξεχάσεις το ξυπνητήρι! 1 ώρα τουλάχιστον πριν ξύπνημα!! Τρώω κάτι για να πάρω δύναμη και ξεκινάω! Μπάνιο , ντύσιμο , βάψιμο. Ο καφές για τον δρόμο έτοιμος και μπαίνω στο αμάξι. Φιλί στον μπαμπά για δύναμη και έφυγα!
Φτάνω στο γραφείο 5 λεπτά πριν , παίρνω ανάσα και ξεκινάνε οι συστάσεις. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές, οι συνάδελφοι στην τσίτα λόγω του φόρτου εργασίας έν όψη event αλλά με χαμόγελο με καλωσορίζουν.
Πρωτη μέρα δύσκολη , αλλά προσαρμόσιμη.
Πήγε κιόλας 6. Η ώρα για την επιστροφή. Στο δρόμο για το σπίτι , με χαμόγελο πια και την πλήρη ικανοποίηση.
Φαγητό, γυμναστήριο και στο αγόρι μου να του πω για την μέρα μου και πάλι σπίτι να ετοιμαστώ για την επόμενη μέρα.
Φαγητό , ρούχα και ξυπνητήρι!!!
Τρίτη: πρωινο, μπάνιο, ντύσιμο,βάψιμο , καφες και το φιλί από τον μπαμπά! Η πρώτη βδομάδα χρειάζεται πολλή δύναμη!
Η δεύτερη μέρα πιο κατασταλαγμένη . Έχω υπευθυνότητες και πρέπει να τις βγάλω είς πέρας! Το άγχος το αφήνω στην άκρη και πέφτω με τα μούτρα στην δουλειά!
Πιο γρήγορα πέρασε αυτή η μέρα!κ ξανά 6!Αυτοκίνητο , σπίτι , γυμναστήριο και πάλι στο αγόρι μου να μου δώσει την αγκαλιά που χρειάζομαι! Μετά;; σπίτι! Προετοιμασία!
Τώρα πια ξέρεις τι κάνουμε!
Τετάρτη: 6 το πρώτο ξυπνητήρι , 6:30 το επόμενο και 7 όρθια! Πρωινό , μπάνιο ντύσιμο, βάψιμο , καφές φιλί και 8 στον δρόμο! 9 παρά στο γραφείο. Παίρνω την ανάσα μου και ξεκινάω! Τώρα πια πήρα το νόημα! Δεν ρωτάω, απλά δουλεύω! Ξανά κεφάλι στις 13:00 για το φαγητό. 14:30 πίσω στον υπολογιστή. Δεν προλαβαίνω! Οι ώρες τρέχουν. 6 παρά χαλαρώνω και προετοιμάζομαι για την επόμενη μέρα. 18:00 και φύγαμε. Ξανά τα ίδια.. πίσω στο σπίτι για το φαγητό και αφήνω το γυμναστήριο για άλλη μέρα. Οι φίλες μου περιμένουν την ενημέρωση! Καφές λοιπόν! Και μετά; Αίσθημα! Αργότερα; Προετοιμασία και ξεκούραση!
Πέμπτη: τώρα πια ρουτίνα! Το φιλί μην ξεχάσω! Μεγαλύτερη πίεση με παραπάνω αυτοπεποίθηση . Μεσημέρι και χαλαρώνω στην αγκαλιά της βαφτιστηρας μου! Πήρα την ανάσα μου και επιστρέφω στο γραφείο. Ουφ τελείωσε και αυτό! 18:00! Η μεγάλη επιστροφή! Συνηδητοποιω ότι η μεγάλη βδομάδα ειναι πια στο τέλος της! Άλλη μια μέρα και ξεκούραση!
Παρασκευή:τελευταία ημέρα της εβδομάδας! Με άλλη διάθεση! Η ημέρα που όλοι οι εργαζόμενοι περιμένουμε! Τρέχω να τελειώσω για να με βρει η επόμενη βδομάδα πιο οργανωμένη!
Επιτέλους το Σαββατοκύριακο έφτασε!
Σάββατο: ας κοιμηθώ λίγο περισσότερο μην με βρει απόγευμα όμως έχω τόσα να κάνω! Βόλτες με φίλες, αδερφές, ψώνια , δουλειές για το σπίτι και το βράδυ έξοδος!
Κυριακή: αγκαλιά με το αγόρι μου χαλαρώνω ! Όμορφη μέρα ! Περνάω όσο το δυνατόν καλύτερα γιατί η εβδομάδα ειναι δύσκολη!

Και ξανά.. Δευτέρα! Μην αγχώνεσαι η πρώτη βδομάδα περασε! Οι επόμενες ρουτίνα!

Από εμάς, θετικότητα και……

Arrivederci e buona settimana! 💋


Στελλα for DeNereis
Στελλα for DeNereis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *