ΤΙ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

Τη γνωρίζω μόνο 45 εβδομάδες! Για την ακρίβεια είναι πολύ περισσότερο, αν σκεφτείς ότι είχαμε πρωτοσυναντηθεί 30 Δεκεμβρίου 2014! Τότε άκουσα τους χτύπους της καρδούλας της να ενώνονται μαζί με τους δικούς μου. Τότε κατάλαβα πως αυτό το πλάσμα θα μου μάθει πολλά! Η παρέα μου μαζί της, θα είναι γεμάτη γνώση και περηφάνια!

Αυτό φυσικά ενισχύθηκε εκείνη την πρώτη στιγμή που την πρωτοαγκάλιασα. Πριν 45 εβδομάδες! Από τότε, μέχρι σήμερα μου έμαθε τόσα πολλά και δεν είναι λίγες οι φορές που ένιωσα να φουσκώνω, απαντώντας την μαγική και νεοσύστατη φράση του λεξιλογίου μου, η κόρη μου!

Νούμερο 1: μου έμαθε πως όλα αυτά που λέγονται από την μανούλα για το παιδάκι της, είναι όλα τόσο αληθινά! Η ευτυχία που σου δίνει αυτό το τοσοδούλι σε κάνει να θέλεις να μιλάς για αυτό και ότι υπάρχει γύρω του! Αυτό, εγώ ίσως κάποιες φορές το κάνω και με το παραπάνω! Δεν μπορώ να μην το κάνω! Είναι η κόρη μου!!

Νούμερο 2: μου έμαθε πως για να χαμογελάς δεν χρειάζεσαι μεγάλα και ακριβά πράγματα! Οι στιγμές μαζί της σίγουρα είναι ανεκτίμητες και αξίας απλησίαστης! Η σχέση μου μαζί της, φυσικά στοιχίζει αμύθητα ποσά! Η ευτυχία της γίνεται ο καθρέφτης της ψυχής μου!

Νούμερο 3: μου έμαθε την αξία του ζω το σήμερα! Τίποτα δεν κρατάει για πάντα! Κάθε αύριο είναι μια νέα εμπειρία! Και μαζί της αυτή η νέα εμπειρία γίνεται και τόσο μοναδικά ξεχωριστή! Είπαμε, είναι η κόρη μου!

Νούμερο 4: μου έμαθε να θυσιάζω πράγματα και καταστάσεις και να μην μετανιώνω! Για χάρη της έμαθα πως το εγώ μου μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα, και να είμαι εξίσου καλά!

Νούμερο 5: μου έμαθε να έχω αυτοπεποίθηση που είμαι η μαμά της!

Νούμερο 6: μου έμαθε πως η αξία της συντροφικότητας και ο σπουδαίος σύντροφος κάνει αυτό το ταξίδι ακόμα πιο υπέροχο! Είναι η κόρη μου και είναι ο μπαμπάς της!


Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis
Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *