ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ VS ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙ

Μια χιουμοριστική αλλά και γεμάτη αλήθεια αντίληψη της εικόνας στη θάλασσα με παιδί ή χωρίς!

 

Παρασκευή αγαπημένη! Άλλη μια εβδομάδα σιγά σιγά ολοκληρώνεται! Αν και “κουτσή”  , αφού η Δευτέρα ήταν αργία, δεν παύει να ήταν άκρως κουραστική!

Οι ζέστες μας έχουν δώσει για τα καλά, τα κλιματιστικά τρελάθηκαν και εμείς με παιδί ή χωρίς, τρέχουμε ήδη στη θάλασσα ως την απόλυτη λύση δροσιάς!

Φυσικά, αυτό που διαφέρει  δεν είναι η θάλασσα ή οι ξαπλώστρες αλλά… εμείς!

 

ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ VS ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙ

 

1. Η τσάντα που κουβαλάς μοιάζει με αυτήν που ταξίδεψες για το Λονδίνο την τελευταία φορά, που δε θυμάσαι και πότε ήταν! Φυσικά μαζί σου έχεις οπωσδήποτε φαγητό, νερό, 2-3 ρουχαλάκια, 2-3 πετσέτες και τα λοιπά χρειαζούμενα, και πολλά παιχνίδια. Για το νερό, την άμμο, την ξαπλώστρα!

VS

H stylish τσάντα σου, με τα απολύτως απαραίτητα! Και τι έγινε αν κάτι το ξέχασες; Στο διπλανό περίπτερο πλέον βρίσκεις ότι χρειάζεσαι!! Εμείς να σου θυμίσουμε τους 10 κανόνες της παραλίας !

2. Επιτέλους φτάνεις στην παραλία! Ανάσα δροσιάς! Ξεφορτώνεις και ήδη νιώθεις κομμάτια. Φταίει το ότι δεν κοιμήθηκες καλά ψες βράδυ; Φταίει το πρωινό ξύπνημα; Πιο πρωί δεν γίνεται! Φταίει ο πρωινός αγώνας να μην ξεχάσεις τίποτα; Ότι και να φταίει δεν έχεις χρόνο για ψάξιμο αυτό είναι το σίγουρο!

VS

Προφανώς και κοιμήθηκαν καλά! Πέρασαν καλά! Το χαμόγελο στα πρόσωπα τους είναι εκεί! Και μαζί με τον καυτό ήλιο, τον μοναδικό dj του beach bar και τα cocktails, οι στιγμές στη θάλασσα θα μοιάζουν ακόμα πιο δροσερές!!

 

3. Οκ λοιπόν! Τα παιδιά έτοιμα, η πραμάτεια στη θέση της, και τώρα ξαπλώνουμε! Ξαπλώνουμε; Και τα παιδιά; Αν είσαι τυχερή και ο καλός σου σύντροφος είναι πράγματι τόσο καλός, ίσως μπορέσεις να ξαπλώσεις για λίγο! Μην το παρακάνεις! Χρειάζεται και αυτός λίγο χρόνο!

VS

Εσύ ξαπλώνεις! Χαζεύεις το περιοδικό σου ή σερφάρεις με το αγαπημένο σου τάπλετ! Έχεις αλείψει το κορμί με λάδι για μπροντζέ απόχρωση, το cocteil μόλις έχει φτάσει, η μουσική σε τρελλαινει και εσύ…

 

Καλό καλοκαίρι λοιπόν! 

Με παιδιά ή χωρίς σίγουρα η κάθε στιγμή είναι μαγική! Τι σημασία έχει; Ο καυτός ήλιος, η όμορφη θάλασσα είναι εκεί για όλους μας!!


Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis
Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *