Επιχείρηση… Ντουλάπα!

Μπορεί η ιδέα και μόνο να σε κουράζει! Μπορεί η σκέψη ότι αλλάζει η εποχή ήδη να σε κάνει να μελαγχολείς! Μπορεί να είσαι αυτό που λέμε “οργάνωση στο πι και φι”! Μπορεί απλά να κάνεις ντουλάπες κάθε σεζόν όπως και εγώ!

Δεν θα σου πω μεγάλα λόγια, αλλά και ούτε τι πρέπει να κάνεις! Θα σου πω τι κάνω εγώ κάθε σεζόν και με βρίσκεις με ντουλάπες σε στοίχηση και οργάνωση!

Κανόνας νούμερο 1! Βάλε στο πρόγραμμα σου κενό από ότιδηποτε άλλο έχεις να κάνεις! Οι ντουλάπες απαιτούν χρόνο και τόπο!

Κανόνας νούμερο 2! Άνοιξε όλες τις ντουλάπες σου! Ρίξε όλα τα ρούχα κάτω, κρεμαστά και μη. Άνοιξε μεγάλες σακούλες μεταφοράς και πέρασε στον κανόνα νούμερο 3!

Κανόνας νούμερο 3! Εδώ λοιπόν ξεκινάς πιο στοχευμένα! Πάρε το “καρεκλάκι της γιαγιάς”, όπως το λέω εγώ ή βολέψου οκλαδόν και ξεκίνα τη διαλογή!! Για τους δικούς σου λόγους ότι δεν θες ή δεν χρειάζεσαι απλώς, ρίξτο στο σακούλι! Σίγουρα για να μην το φόρεσες πέρσι δεν θα το φορέσεις ούτε και φέτος!

Κάποιος άλλος το χρειάζεται όμως! Ευκαιρία να χαρίσεις μερικά από τα ρούχα σου σε κάποιον που τα έχει ανάγκη!

Αφού λοιπόν, ολοκληρώσεις τη διαλογή, περνάμε στον επόμενο κανόνα!

Κανόνας νούμερο 4! Όσα ρούχα έμειναν για σένα, ήρθε η ώρα να επιστρέψουν στην ντουλάπα σου! Καθάρισε ευλαβικά το χώρο μέσα έξω,βάλε αντισκοροτικά ταμπελάκια και ξεκίνα την “συναρμολόγηση”!

Κανόνας νούμερο 5! Ανάλογα πόσες ντουλάπες σου ανήκουν, κάνε τον διαχωρισμό εκτός και αν είσαι τυχερή και γνωρίζεις αυτό που λέμε “wardrobe”! Εκεί παίζεις αλλιώς! Σε εμάς με τις ντουλάπες το θέμα έχει ως εξής: Κρεμμαστά! Διπλωμένα!

Στα κρεμμαστά λοιπόν βάλε μαζί παλτό, σακκάκια, ζακέττες και ρούχα περιστάσεων. Αυτά δηλαδή που φοράς σπάνια ή λιγότερο συχνά, και χρήζουν ειδικής μεταχείρησης. Στην ίδια ντουλάπα πάνω- κάτω, ανάλογα που υπάρχουν χώροι, τοποθέτησε τσάντες αλλά και φουλάρια, κασκόλ, γυαλιά ήλιου μέσα σε θήκες οργάνωσης ή κουτιά. Σε μια άλλη ντουλάπα κρέμμασε ρούχα δουλειάς, ρούχα βόλτας, ρούχα σπιτιού. Ρούχα τελοσπάντων που η χρήση τους είναι συχνή! Σε αυτή τη ντουλάπα επένδυσε στην κλιμακωτή χρωματική ομοιομορφία. Κρέμμασε μαζί ρούχα ίδιου χρώματος και πέρασε από το ένα χρώμα στο άλλο κλιμακωτά.

Και περνάμε στα διπλωμένα. Στη δική μου ντουλάπα διπλωμένα βρίσκεις ρούχα σπιτιού και γυμναστηρίου. Αν και εσύ λειτουργείς σαν εμένα τότε χώρισε τα ρούχα σου σε στοίβες και τοποθέτησε στην ντουλάπα. Αν πάλι έχεις πολλά t-shirts, ακολούθησε τον κανόνα κλιμακωτή χρωματική ομοιομορφία. Στην ίδια ντουλάπα σε συρτάρια,αν έχεις, ή θήκες οργάνωσης βάλε εσσώρουχα, βρακάκια, σουτιέν, κάλτσες και καλτσόν!

Κανόνας νούμερο 6! Παππούτσια! Κάνε χώρο για αυτά της νέας σεζόν! Γιατί θα πάρεις! Αυτό είναι σίγουρο! Εδώ τα πράγματα είναι πιο απλά! Δες τι φοριέται ακόμα και κράτησε το! Τα υπόλοιπα αν βρίσκονται σε καλή κατάσταση χάρισε τα!

Tip!: Τα μικρά μαγαζάκια των τσαγκάριδων μπορούν να σου κάνουν τα τακούνια ξανά σαν καινούργια! Και να σου διορθώσουν μικρογδαρσίματα!

Κανόνας νούμερο 7! Όσα ρούχα είναι μιάς άλλης σεζόν ή συναισθηματικά τα κρατάς ακόμα, μπάινουν σε βαλίτσες και αποθηκεύονται μέχρι την επόμενη φορά που η επιχείρηση ντουλάπας θα ανοίξει και πάλι.

Για την ώρα κλείνουμε ντουλάπες και είμαστε έτοιμες για μελέτη των διαφόρων online καταστημάτων, για να καλύψουμε τις ανάγκες που μας προέκυψαν μετά από το πέρας της… επιχείρησης!

Καλά μας ψώνια!

Φθινοπώριασε…

Είναι αυτές οι μέρες που διχάζουν. Που θα ακούσεις να λένε ” Φεύγει το Καλοκαίρι, μελαγχολώ” αλλά και ” Λατρεύω αυτόν τον καιρό”. Όπως και να χει, όποια από τις δύο φράσεις κι αν ασπάζεσαι, είμαστε μέσα Οκτωβρίου και το Φθινόπωρο ζυγώνει σιγά σιγά! Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά και φτάνει η στιγμή που η φράση “Καλό Χειμώνα να έχουμε”, πρωταγωνιστεί!

Προσωπικά, “Λατρεύω αυτόν τον καιρό”! Η αίσθηση του κρυαδερού αέρα, τα κρύα σεντόνια, η μυρωδιά στον αέρα, τα χουχουλιάσματα και οι αγκαλίτσες – των μερικών λεπτών πλέον- , είναι μόνο μερικά από αυτά που με κάνουν να λέω πόσο λαυρεύω αυτόν τον καιρό.

Μπορεί φυσικά ο φετινός χειμώνας να είναι πολύ πιο περιοριστικός λόγω covid, αλλά σίγουρα ο ζεστός καφές των κρύων πρωινών, τα μαλακά υφάσματα στο σώμα μας, η αναμονή των Χριστουγέννων και όλα εκείνα “τα δικά του Χειμώνα” σε κάνουν να ανυπομονείς!

Σε κάνουν να βάζεις νέους στόχους, να ξεκινάς νέα προγράμματα, να αλλάζεις! Γιατί όπως και να χει μια καινούργια σεζόν ξεκινά!

Ευχόμαστε καλή σεζόν! Πολλά καλά ξεκινήματα με γνώμονα την ασφάλεια για ένα όμορφο Χειμώνα! Για στιγμές που θα μας μείνουν…

Για στιγμές που θέλουμε να υπάρχουν στη ζωή μας!

5 χρόνια μετά!

20 Αυγούστου 2015!

5 χρόνια μετά και όλα μοιάζουν πιο όμορφα απο ποτέ!

Όπως για τις περισσότερες μανούλες, έτσι και για μένα η ημέρα αυτή αποτελεί σταθμό στη ζωή μου!

Η μονάκριβη μου κόρη, η Ανδρεάννα μου!

Ένα κορίτσι φευγαλέο, ένα πλάσμα γεμάτο αυτοπεποίθηση που της αρεσει να ζει όπως η ίδια το φαντάζεται!

Λατρεύει να χορεύει και να τραγουδά ενώ ξέρει να εκφράζει την αγάπη της με τα πιο γλυκά “σ’αγαπώ” και τις πιο μεγάλες αγκαλιές!

Ενα κορίτσι με άποψη και τρέλα καλλιτέχνη! Ένα κορίτσι που 5 χρόνια τώρα είναι η βασίλισσα της καρδιάς μου!

Το πλάσμα εκείνο που μου έμαθε πως η αγάπη χωρίς όρια υπάρχει και έχει αυτό το πρόσωπο!

Το δικό της!

Χρόνια πολλά λατρεμένη μου!

#20082015

#4!

Μπορεί ο χρόνος για τα πιο απλά πράγματα να εξαφανίστηκε και η κατάσταση να μοιάζει χαώδες ποικιλοτρόπος.

Μπορεί το ένα ζευγάρι χέρια στην περίπτωση μας να μοιάζει μηδαμινό αλλά 11 ημέρες μετά και πλέον με 4 παιδιά, όλα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα από ποτέ!

Μια εικόνα τόσο ξεκάθαρη ακόμα και μέσα από τη θολούρα της κούρασης και της εξάντλησης που κάθε βράδυ εμφανίζεται για να εξαφανιστεί πρωί πρωί που όλα αρχίζουν από την αρχή!

Πρωινό ξύπνημα, πρωινά τρεχάματα, παιχνίδια, φωνές, τσακωμοί, αγκαλιές και αγάπες. Ίσως μοτίβο επαναλαμβανόμενο, χωρίς όμως ρουτίνιασμα!

Μια νέα εμπειρία ξεκίνησε και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε όλα όσα απλόχερα μας ανοίγονται με τα πάνω και τα κάτω!

Με δυσκολίες αλλά και με πολλά ευχάριστα!

Με ευγνωμοσύνη για αυτό που ονομάζουμε οικογένεια!

Καλώς ήρθες μικρούλη μας!

#15.08.2020

Μυρίζει καλοκαίρι!

Κυριακή βράδυ! Τελευταία Κυριακή του μήνα!  Η ώρα έχει φτάσει 11.00! Μόλις επιστρέψαμε από τη θάλασσα! Τα παιδιά κοιμήθηκαν! Στιγμές δικές μας! Από τις λίγες τώρα πια χωρίς κάποιο κλάμα ή μουρμουρητό! Αυτές οι λίγες που φτάνουν για να μου θυμίζουν, μέσα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας τους λόγους που σε αυτήν την αγκαλιά 13 χρόνια τώρα πια βρίσκω πάντα την ηρεμία που χρειάζομαι!

13 χρόνια! Γεμάτα! Ανεκτίμητα! 

Κλείνω τα μάτια μου και όλα όσα ζήσαμε ξεδιπλώνονται μπροστά μου!

Πάντα μυρίζει καλοκαίρι, ακόμα και μέσα από όσα δύσκολα ξεπεράστηκαν…

Γιατί είσαι το δικό μου καλοκαίρι! Η δική μου γαληνεμένη θάλασσα που ακόμα και στη φουρτούνα ξέρω πως τίποτα δεν θα χαθεί…

Μια όμορφη γεμάτη ημέρα σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της! Δεν έχει σημασία αν είμαστε στα τέλη Ιούλη, λίγο πριν αυτό που λέμε #4kidssoon γίνει πραγματικότητα, ή αν λίγο ή πολύ όλοι κάπου θα βρεθούμε για λίγες στιγμές χαλάρωσης! Αυτό που μετρά είναι οι όμορφες στιγμές που θα μείνουν! Οι αναμνήσεις που θα γράψουμε, τα όσα θα νιώσουμε! 

Γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι πάντα βρίσκει τον τρόπο του να μας εκπλήσει! Να μας δίνει εκείνες τις στιγμές που ο χειμώνας χρειάζεται για να αντέχεται και να μοιάζει ένα μικρό ταξίδι. Μια αναγκαία δράση από την μια εποχή στην άλλη! 

Τέλη Ιούλη και καλό μας καλοκαίρι! 

#4kidssoon

#τοδικομουκαλοκαιρι

 

Εγκυμοσύνη: όμορφη ή άσχημη!

Αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο καθοριστικές περιόδους της ζωής μιας γυναίκας, αν όχι και η πιο καθοριστική! Είναι η περίοδος εκείνη που μοιράζεται το σώμα της με έναν άλλον άνθρωπο! Που δίνει από την τροφή της, που ακούει την καρδιά της να χτυπά δυο φορές. Είναι η περίοδος που το σώμα της αλλάζει, το πρόσωπο της “γλυκαίνει ή αγριεύει”. Είναι ίσως η περίοδος εκείνη που θα σκεφτεί περισσότερο από ποτέ πόσο όμορφη ή πόσο άσχημη είναι!

Λίγο πριν το 4ο μωράκι μας φτάσει, και μέσα απο την ολοκλήρωση άλλου ένα κύκλου, μπορώ με βεβαιότητα να στηρίξω όλα τα πιο πάνω! Από την μια είναι η κούραση και η εξάντληση της φροντίδας των ήδη υπάρχων παιδιών και από την άλλη είναι όλες εκείνες οι αλλαγές που συμβαίνουν. Η διαχείρηση των συναισθημάτων αλλά και των αντιδράσεων στο σπίτι συχνά σε βγάζουν εκτός εαυτού και το μόνο που εύχεσαι είναι να μπορούσες να αλλάξεις έστω κάτι από όλα αυτά!

Αλλά τι;

Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχεις και εσύ! Που κοιτάζεσαι και νιώθεις αλλιώς, που βλέπεις μέρα με μέρα ένα σώμα να φουσκώνει, την όρεξη σου για γλυκά, φαγητά και ότι πιο παράξενο σε γευστικό συνδιασμό να σε κατακλύζουν ανυπόμονα και να μην κρατιέσαι! Οι φράσεις “τι ωραία κοιλίτσα είναι αυτή” ή “πόσο σε έχει ομορφύνει αυτό το μωρό”, ηχούν στα αυτιά σου τόσο ψεύτικες!, όσο καλοπροαίρετα και αν λέγονται!! Γιατί είναι και αυτές οι αυπνίες, “εσσωγενείς και εξωγενείς παραγόντων αφιχθώμενες” που κάνουν τα 40αρια του Ιούλη ακόμα πιο δύσκολα! Και ας ξάπλωσες εξαντλημένη, και ας είπες πως αύριο είσαι μια μέρα πιο κοντά, και ας μετάνιωσες για όσα σκέφτηκες ή ψιθύρισες ή φώναξες!

Τι σου μένει;

Λίγο πριν πάρω στα χέρια μου το 4ο μωράκι μου, και αφου φωνάξω πως όλα τα πιο πάνω με συντροφεύουν όσο ποτέ προηγουμένως, θα πω πως αυτό που μένει είναι η αγωνία να τελειώσουν όλα καλά! Να αγκαλιάσεις αυτό το νέο μωρό, κι ας πέρασες από χιλια μύρια κύμματα, αλλά και να κάνεις τα άλλα μωρά να περάσουν όλο αυτό το “νεό μωρό”, όσο πιο ανώδυνα γίνεται!

Και τότε και εσύ θα γυρίσεις σε αυτό που ήσουν πρίν!

Αλλιώτικη μεν πιο ολοκληρωμένη δε!

Πάντα όμως όμορφη!!

5 χρόνια σήμερα…

Δεν ειναι περίεργο που στα χρόνια μπροστά το κλάμα φεύγει;

5 χρόνια χωρίς εσένα και εγώ με μόνο μια σκέψη για σένα… χωρίς δάκρυα και χωρίς να πω πως πονάω! Γιατί πονάω πολύ, όχι όμως αυτή τη στιγμή… πονάω πολύ όταν η ανάγκη να είσαι εδώ μένει κενή! Πονάω πολύ όταν ξέρω πως εκείνο το γιαγιά θα σε έκανε ευτυχισμένη αν το άκουγες! Πονάω πολύ όταν η φωτογραφία σου είναι το μόνο που μου έμεινε να κοιτάω για να μην ξεχάσω το πρόσωπο σου! Πονάω πολύ σε άλλα τόσα, μικρά καθημερινά που μόνο η δική σου μάνα είναι σε θέση να νιώσει και να καταλάβει! Πονάω πολύ γιατί πλέον το δάκρυ μου έφυγε… όχι γιατί σε ξεχνώ αλλά γιατί συνήθισα να μην σε έχω, όσο σκληρό και αν είναι αυτό!

5 χρόνια μακριά μας… τουλάχιστον αν ισχύει ότι μας βλέπεις από ψηλά, εύχομαι να είσαι καλά… περήφανη και χαμογελαστή!

Μας λείπεις σίγουρα πιο πολύ από χτες και σίγουρα λιγότερο από αύριο…

Happy 1st birthday my boy!

Το μικρό μου αγόρι λίγο πριν γίνει ο “μεγάλος αδελφός”, κλείνει τον πρώτο χρόνο της ζωής του! Ήρθε με το ξύπνημα του ήλιου και έτσι εύχομαι να λάμπει η ζωή του! Γέλοια φωτεινά, χαρούμενοι σκοποί να είναι η κάθε του στιγμή!

Η αγάπη μου απερίγραπτη και τα συναισθήματα μου μοναδικα! Λέξεις δεν περιγράφουν απλά το τι ένιωσα και πόσο σε λάτρεψα μόλις σε συνάντησα! Ένα αγόρι που στάζει μέλι! Ένα ακόμα δικό μου αγόρι! Ο “μελένιος” μου, που με το γλυκό του χαμόγελο, σφραγίζει κάθε αμφιβολία!

Και ναι μαζί σου έμαθα ξανά πως η αγάπη της μανούλας, απλά πολλαπλασιάζεται! Αρκεί εκείνο το δικό σου βλέμμα, να ακούσω τη δική σου φωνούλα, να νιώσω τα δικά σου χεράκια!

Χρόνια πολλά μωρό μου! Όπως πέρσι τέτοια μέρα ο ήλιος σε έφερε κοντά μας, έτσι κάθε μέρα γεμάτη φως να είναι η ζωή σου!

Σε αγαπώ!

#7july2019

ΣΚ…

Μια βόλτα, μια εκδρομή, μια στιγμή, μια ανάμνηση!

Λίγο πριν την έναρξη μιας νέας εβδομάδας, μια ευκαιρία για την οικογένεια, τους φίλους, για εσένα! Συναισθήματα παντού εκφράζουν τις εικόνες του καλοκαιριού! Αυτές τις εικόνες που μας λείπουν όταν η εβδομάδα πλατιάζει και οι υποχρεώσεις μας βαραίνουν! Αλλαγές που έρχονται μας προλαβαίνουν και κάνουν τον ήλιο να κρύβει το καλοκαίρι μας, που πάντα τόσο λαχταράμε! Ανυπομονούμε και ευχόμαστε πως αυτό το καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό! Και φέτος είναι διαφορετικό με όλα αυτά που προηγήθηκαν! Αξίζει οι στιγμές του να γίνουν διπλές και τριπλές και να μας δώσουν ευχαρίστηση!

Να βγούμε, να βρούμε αυτό που ψάχνουμε, να χαρούμε τις στιγμές και σίγουρα να μην ξεχάσουμε να ζήσουμε όπως εμείς θέλουμε!

Γιατί το καλοκαίρι ήρθε και εμείς είμαστε έτοιμοι να το ζήσουμε!

Κι αν η βδομάδα ξεκίνησε, το ΣΚ δεν θα αργήσει να επιστρέψει!

Ετοιμάσου, σχεδίασε και φρόντισε πως αυτό το ΣΚ, θα κάνεις πράγματα που εσύ επιλέγεις για εσένα!

Καλή καλοκαιρινή εβδομάδα και σύντομα… το ΣΚ φτάνει!

3+1 KIDS AROUND

Πρωινό ξύπνημα!

Είτε αυτό αρχίζει στις 6, είτε στις 7 και κάτι παραπάνω, όλα πάντα μοιάζουν να ακολουθούν την ίδια διαδικασία. Ο “αγώνας” ξεκινά με ταχύτητα να προλάβεις: πρωινά πλυσίματα/ ντυσίματα, πρωινά γεύματα, πρωινά παιχνίδια!

Τικ! σε κάθε ολοκληρωμένη εργασία και κατευθείαν στην επόμενη διαδικασία!

Μεσημέρι!

Σε προλαβαίνει! Με προλαβαίνει! Φαγητό στα γρήγορα! Γιατί ξέρεις ότι σε λίγο φωνούλες θα ακουστούν και πως είναι πεινασμένες θα σου πουν!

Πάει κι αυτό!

Λίγο συμμάζεμα, λίγο παιχνίδι ή ένας κάποιος συνδιασμός όλων, και… ώρα για τραπεζώματα!

“Πείνασα!” “Πεινάω πολύ!” “Θέλω κάτι να φάω!”Και άλλα τέτοια μέχρι την πρώτη μπουκιά!

Λίγη μεσημεριανή χαλάρωση… όσο επιτρέπεται… και έτοιμοι για παιχνίδι!

Ευτυχώς έχουμε παρέα! Καφεδάκι και κουβεντούλα για τη μαμά, τρελό παιχνίδι για αυτά! Φωνές, χαχανητά, γέλια… οι στιγμές που δεν αλλάζεις! Αυτή που κάποτε ήταν το δικό σου παιχνίδι… τώρα πια είναι για τα παιδιά σου… και το απολαμβάνει!

Αδερφή! Αυτή η σχέση που ποτέ δεν αλλάζει…

Και οι πρώτες διαμάχες έρχονται! Μην ψάχνεις λόγους! Ξεμπερδεύεις πιο εύκολα όταν “όλα είναι για όλους”, ή “όταν όλοι είναι νικητές”!

Και σκέψου!

Λίγο ακόμα υπομονή και βραδιάζει!

Λίγο πριν όμως, ώρα για ένα τελευταίο τραπέζωμα! Φαγητό απο το μεσημέρι ή κάτι πιο ελαφρύ, φτάνει να κλείνει η ημέρα αφήνοντας όλους χαρούμενους!

Και κάπως έτσι, “Ώρα για σαπουνάδα!”.

Γεμάτη μπανιέρα, πλατσουρίσματα, σαπουνοπάρτυ και η πιο γλυκειά στιγμή της ημέρας! Αγκαλιές, αγαπημένες ιστορίες, φιλιά πολλά και γλυκά και… όνειρα γλυκά μωρά μου!

Ήρθε η στιγμή της μαμάς και του μπαμπά!

Πριν όμως το τελευταίο “ουφ τι μέρα και αυτη!, χρειάζομαι μια αγκαλιά!”, μια γρήγορη ματιά στα κρεβάτια τους και η λατρεμένη σκέψη ζωντανεύει:  “Τα μωρά μου! Τα αγγελούδια μου!”, ξεχνώντας κάθε φωνή της ημέρας!

Και όλα αυτά αν είσαι φουλ ταιμ μαμά! Γιατί αν είσαι από τις άλλες αντικατέστησε και πρόσθεσε τις ώρες της δουλειάς και την προετοιμασία της επόμενης μέρας και έπειτα τρέξε για αγκαλιά!

Ότι πιο υπέροχο σε μια γεμάτη ημέρα!

ΜΠΑΛΙΤΣΕΣ ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΠΙΤΟΥΡΟ ΒΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΛΟΥΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!

Τέλος καραντίνας, καλοκαιράκι και οι συναντήσεις που τόσο μας έλειψαν, αρχίζουν! Παγωμένο, ελαφρύ γλυκό για το καφεδάκι με τη φίλη, την κουμπάρα, την αδερφή, το σύντροφο αλλά και τα παιδιά σου!

ΥΛΙΚΑ:

3 κουταλιές φυστικοβούτυρο

3 κουταλιές μέλι

2 ποτήρια πίτουρο βρώμης

1 κουταλιά cacao nibs

1/2 φλυτζανάκι χλιαρό νερό (περίπου)

250 γρ. (περίπου) κατεψυγμένες φράουλες

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΑΟ:

2 κουταλιές μέλι

21/2 κουταλιές κακάο 100%

2-3 σταγόνες coconut milk

Ανακατευεις όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γινουν ένα όμορφο υγρό ρόφημα χωρίς μπαλίτσες.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Σε ένα μπολ αναμιγνύεις το μέλι με το φυστικοβούτυρο και προσθέτεις όσο νερό χρειάζεται για να γίνει υγρό. Στη συνέχεια προσθέτεις το πίτουρο και τα cacao nibs και ανακατεύεις. Πλάθεις όλη τη ζύμη με το χέρι να γίνει μπάλα πιέζοντας για να ενωθούν καλά τα υλικά και παγώνεις στο ψυγείο για 15 λεπτά. Έπειτα βγάζεις από το ψυγείο, πλάθεις μικρές μικρές μπαλίτσες σε διάφορα μεγέθη, τα τρυπάς με οδοντογλυφίδα και τα τοποθετείς ακανόνιστα σε μια πιατέλα. Στα ενδιάμεσα βάζεις κατεψυγμένες φράουλες, και τα λούζεις με κακάο. Βάζεις στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες και έπειτα… έτοιμο!!!

Χαρούμενο ΣΚ! Με πολλές βόλτες και μοναδικές εμπειρίες!!

#Summer2019

Μόλις 5 μέρες μακριά και καλώς ήρθες… φθινόπωρο!
Ένα ακόμα καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του… Μπορεί ο καιρός έξω να δείχνει άλλα, αλλά το ημερολόγιο ετοιμάζεται να αλλάξει χρώματα, ύφος και διάθεση!
Επιστροφή στη δουλειά, στο σχολείο, στην καθημερινότητα! Τη γνωστή ρουτίνα που είτε την αγαπάς είτε όχι, αυτές τις μέρες την σκέφτεσαι, -για να μην πω καλύτερα πως – την περιμένεις! Μπορεί ακόμα να παλεύεις με εκείνες τις υπέροχες στιγμές του καλοκαιριού, κοιτάζοντας το δικό σου φωτογραφικό άλμπουμ ή φωτό από social media, με το ξεκίνημα του φθινοπώρου όμως πάντα ξεκινά και μια υπόσχεση για μια νέα αρχή!
Εσυ βάζεις νέους στόχους και εμείς σου προτείνουμε ένα πλούσιο to do list για να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι!

 1. Ξεκίνα με μια κούρα ομορφιάς! Πρόσωπο, σώμα, μαλλιά ,νύχια! Όλα χρειάζονται φρεσκάρισμα ή και ανανέωση!
 2. Μπες σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης!
 3. Ξεπακέταρε την φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα!
 4. Κάνε το ίδιο και για το σπίτι σου!
 5. Δώσε χρώμα φθινοπώρου στην αγαπημένη σου γωνιά!
 6. Κηπουρική! Ζωντάνεψε τον κήπο σου! Τα 40ρια και η απουσία σου σίγουρα είναι εμφανή!
 7. Διάλεξε ένα καινούργιο βιβλίο που θα σου κρατήσει συντροφιά τα φθινοπωρινά βράδια!
 8. Βρες καινούργια δραστηριότητα στην πόλη!
 9. Ψάξε events στην πόλη σου ή και σε ορεινά χωριά και ξεκίνα να γίνεσαι το city girl που πάντα ήθελες!
 10. Αγροτουρισμός! Η εποχή του! Κάνε τα ΣΚ σου να μοιάζουν με συνέχεια του καλοκαιριού, με μικρές αποδράσεις!
 11. Θυμίσου τι ήθελες να κάνεις πέρσι τέτοιο καιρό και δεν το έκανες ποτέ! Τώρα είναι η ευκαιρία που έψαχνες!!
  Καλό φθινόπωρο! Με αισιοδοξία και πολλά όνειρα!!!

Από το σεξ και τον έρωτα στην…. «συγκατοίκηση με όρους»!

Καλοκαίρι και έρωτας!

Η ιδανική εποχή για να τα ζήσουμε όλα! Από one night stands(αν και ξεπερασμένα), μέχρι έρωτες δακρύων!

Πάθος και ένταση, ρομαντισμός και πόθος! Όλα μαζί ή και ξεχωριστά! Όπως και να έχει οι έρωτες του καλοκαιριού αποτελούν διαχρονικό θέμα στις παρέες ανδρών και γυναικών!

Είναι οι έρωτες που σβήνουν μετά από δυο, τρία ραντεβού, αλλά και αυτοί που ριζώνουν και οδηγούν στο γάμο και την οικογένεια!

Είναι οι έρωτες που ξεκινούν με ένταση αλλά και αυτοί που το φλερτ έρχεται ανάλαφρο σαν το καλοκαιρινό αεράκι!

Είναι οι έρωτες με όρους αλλά και αυτοί άνευ όρων!

Και όταν έρθει η στιγμή που όλα περνούν στο επόμενο επίπεδο εκεί ξεκινάς και ψάχνεις «την αλήθεια»… από φλερτ, σεξ και πάθος… στην συγκατοίκηση…

Τώρα η σχέση που βρίσκεται; Είναι ο ιδανικός; Με θέλει άραγε στα αλήθεια ή τον βολεύω;; Αυτά και αλλά πολλά περνούν από το γυναικείο μας μυαλό! Και όπως έρχονται φεύγουν αφού στο βάθος, πολύ ή λιγότερο, μας αρέσει!

Μας νοιάζεται και μας δίνει χώρο στο χώρο του! Γουστάρουμε το πρωινό ξύπνημα μαζί του,τις αγκαλιές του, τα φιλιά του αλλά και να ξεχνάμε πράγματα μας κοντά του! Σφραγίζουμε το χώρο μας και μας δίνουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε σύντομα για όσα «ξεχάσαμε»! Το ίδιο και με όσα «αναγκαστικά» δανειζόμαστε! Θα τα επιστρέψουμε την επόμενη φορά με λίγο άρωμα παραπάνω ή καλύτερα με λίγο από μας κολλημένο πάνω του!

Και μετά από όλα αυτά τα κάπως τυχαία, ο χώρος του γίνεται και δικός μας! Και όλα από δικά του γίνονται δικά μας! Η μια, δυο μέρες τη βδομάδα, συνήθως Σαββατοκύριακο, γίνονται τρεις, τέσσερις μέχρι να φτάσουμε στο κάθε μέρα και την τελική συγκατοίκηση!

Και εκεί όλα παίρνουν το δρόμο τους! Ο έρωτας μας βρίσκει το σπίτι του, και οι δυο μαζί ξεκινούμε τη δίκη μας κοινή ζωή!

Ευχή μας,  οι φετινοί έρωτες να είναι τόσο έντονοι και να κρατήσουν «για πάντα», ότι και αν αυτό σημαίνει!

«Για πάντα μαζί!»

Weekend vibes!

Μπορεί η εβδομάδα να ήταν «κουτσή», αφού η Δευτέρα ήταν αργία, παρόλα αυτά ο καημός για αυτές τις δυο μέρες χαλάρωσης παραμένει ο ίδιος!!

Δεν χρειάζεται ύπνος μέχρι το μεσημέρι ή ξενύχτι μέχρι το πρωί για να το νιώσεις! Κάνε απλά δυο ερωτήσεις στον εαυτό σου: «Τι γίνεται συνήθως το ΣΚ σου;» Και «Τι θα ήθελες να κανείς το ΣΚ σου, για να έχεις ακόμα πιο όμορφες στιγμές;»

Το ΣΚ λοιπόν είναι εδώ και εμείς σου έχουμε 6 προτάσεις για να το κανείς ακόμα πιο ομορφο!

 1. Ξυπνήστε λίγο νωρίτερα από ότι συνηθίζεται! ΔΕΝ χρειάζεται ξυπνητήρι! Αφήστε τον οργανισμό σας να σας καθοδηγήσει όπως αυτός το έχει ανάγκη! Ένα ξυπνητήρι, με τον γνωστό ενοχλητικό ήχο της καθημερινότητας, θα σας προσφέρει μόνο ενόχληση!
 2. Πρωινή γυμναστική! Τι και αν είναι ΣΚ! Το σώμα όπως και το μυαλό μας χρειάζονται ξεμουδιασμα! Στο σπίτι ή στο γυμναστήριο 1 ώρα αρκεί για να γεμίσετε μπαταρίες και να νιώσετε το αίμα σας να κυλά ζεστό,  έτοιμο για weekend adventures!
 3. Βάλε στόχο! Κάνε τον εαυτό σου υπερήφανο και κάνε κάτι που ήθελες να κάνεις! Ότι και να είναι αυτό επιτέλους ζήσε το!!
 4. Φτιάξτε πρωινό! Αν τις καθημερινές αυτό αποτελεί πολυτέλεια, το ΣΚ είναι η στιγμή που όλη η οικογένεια θα συναντηθεί στο πρωινό τραπέζι! Pancakes, κρέπες, milkshake, καφές, φρέσκος χυμός! Ρίξε μια μάτια εδώ: www.denereis.com / we cook και θα βρεις νόστιμες και υγιεινές συνταγές για το πρωινό σου!!
 5. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου! Η δύσκολη καθημερινότητα και οι ανάγκες που έχουμε μας οδηγούν πολλές φορές μακριά από τον ίδιο μας τον εαυτό! Κάνε κάτι που πραγματικά σε χαλαρώνει! Από ένα προγραμμα spa, έως και μια σπιτική θεραπεία! Δες ταινία ή άκου μουσική! Διάβασε βιβλίο ή σέρφαρε στα διαφορά site που λατρεύεις!! Ότι και αν διαλέξεις, φρόντισε να σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που ονομάζεις χαλάρωση!!
 6. Επένδυσε στα hobby σου! Κάνε το για σένα! Ένα πρωινό ΣΚ είναι η καλύτερη στιγμή για να οργανώσεις το χρόνο σου και να βρεις χρόνο για το hobby σου!!
 7. Οργάνωσε την ΣΚ ρουτίνα σου! Δεν χρειάζεται να τα κανείς όλα κάθε φορά! Βρες αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν και δώσε χρόνο να τα εφαρμόσεις!! Ακόμα και να «τεμπελιάσεις», είναι ωραίο αν πραγματικά σε χαλαρώνει!

Τα ΣΚ είναι εδώ για να μας φροντίζουν και όχι για να μας πιέζουν!

Καλό Σαββατοκύριακο! Με κέφι και καλοκαιρινά φιλιά!

Happy Father’s Day!

Θάλασσα κι αέρας, συναισθήματα και ήχοι!

Καλοκαίρι όμορφο!

Είναι το μπλέ της, είναι η ζεστασιά της, είναι η αύρα της κι δροσιά της μαζί! Είναι συνδυασμός που σε ταξιδεύει στο παρόν και ταυτόχρονα σε χρόνους και τόπους, που ίσως ποτέ να μην συναντήσεις!
Εικόνες γεμάτες συναισθήματα περιτριγυρισμένες με φωνές και γέλια από μικρούς και μεγάλους!

Αυτήν την εικόνα παίρνεις όταν ξαπλώνεις κάτω από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου και παρατηρείς με ηρεμία το απέραντο γαλάζιο όπως απλώνεται απλόχερα μπροστά σου!
Σου σπάει το ταξίδι ένα δυνατό μαμά όλο ενθουσιασμό! Γάργαρα γέλια γιατί η παγωμένη θάλασσα μόλις άγγιξε τα ζεστά ποδαράκια τους! Τσιριχτές φωνές γιατί η αμμουδιά απλώθηκε παντού στο σώμα τους!

Και τότε καταλαβαίνεις πως αυτές οι φωνούλες που μόλις σε έφεραν πίσω από το ταξίδι είναι αυτό που θα σε συντροφεύει πάντα!

Όπου και αν αυτό το πάντα σε οδηγήσει!

Είναι εκείνα τα προσωπάκια που με ένα βλέμμα τους θα ξέρεις αν όλα στη ζωή τους κυλούν όμορφα όπως ονειρεύονται ή αν αυτά που ονειρεύτηκαν σκόνταψαν σε εμπόδια..

Είναι αυτά τα πρόσωπα που με ένα απλό σε αγαπώ γεμίζουν ευτυχία! Είναι εκείνα τα χεράκια που γύρω από το λαιμό μου, με κάνουν να χαμογελώ και να αισθάνομαι πως στον κόσμο ολόκληρο μόνο αυτά υπάρχουν!

Και μαζί με αυτά είναι και αυτός ο υπέροχος μπαμπάς!, που μέσα σε όλα προλαβαίνει να είναι πάντα εκεί για εμάς! Ένας μπαμπάς που ξέρει να δίνει αγάπη και ευτυχία τόσο απλόχερα, μέσα από μικρές καθημερινές απολαύσεις!

Και ξέρεις πως είναι αυτός όταν στην απουσία του ακούς το κλασικό αλλά τόσο απαραίτητο:

« Που είναι ο μπαμπάς;», «πότε θα έρθει ο μπαμπάς;»

Κάτι που κάποτε έλεγες πολύ συχνά και εσυ! Για τον δικό σου μπαμπά! Τον δικό τους παππού! Και αβίαστα σκέφτεσαι τα όσα περήφανα έζησες εσυ μαζί με τον δικό σου μπαμπά, και ξέρεις πως χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν ίδιο! Γιατί σου έδωσε με τον καλύτερο τρόπο όσα ονειρεύτηκες! Έζησες στιγμές πολύχρωμες αλλά και μαυρόασπρες που σε έκαναν δυνατή και ονειροπόλα! Σου έμαθε όσα είσαι και όσα θες να ζήσεις! Για αυτό και δεν ξεχνάς πως το σημερινό Χρόνια Πολλά, το αξίζει για όλα τούτα και αλλά τόσα! Για εσένα αλλά και για αυτά τα μικρά πλασματάκια που τρελαίνονται να βρίσκονται μαζί του! Για τα χαχανητά που ακούς στην αγκαλιά του και τα απανωτά «παππού, παππού, παππού», στα παιχνίδια τους!

Και εκεί νιώθεις βαθιά μέσα σου, πως ναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου είναι αυτός που κάνει τα παιδιά σου να τον ψάχνουν!

Είναι αυτός που έχεις εσυ δίπλα σου και μαζί μοιράζεστε καθημερινά, χιλιάδες μικρά και μεγάλα γεγονότα!

Είναι αυτός που σε κάνει να γελάς και να συνεχίζεις να ονειρεύεσαι!

Είναι αυτός που χτίζει τα όνειρα των δικών σου παιδιών για πράγματα μεγάλα και πολύχρωμα!!!

Χρόνια πολλά υπέροχε μπαμπά μας! Χρόνια πολλά μπαμπά και παππού μας!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ…

Είναι κάποιες  μέρες  που ξυπνάς και έτσι απλά, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, είσαι κακόκεφη… κουρασμένη… δεν θες να σηκωθείς από το κρεβάτι… όλα σου μοιάζουν ατελείωτα και πολύ βαρετά!

Είναι όμως και αυτές οι άλλες μέρες που ξυπνάς ευτυχισμένη! Ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σου χαράζεται, λες και είσαι από πίνακα ζωγραφικής! Γεμάτη όρεξη και καλή διάθεση, έτοιμη να κατακλύσεις τον κόσμο σου από ευτυχία και χαρά! Και πάλι, ακόμα και σε τέτοια περίπτωση, όλα έρχονται αβίαστα χωρίς να έχει συμβεί κάτι συνταρακτικό.

Τέτοια όμορφη μέρα μου ξημέρωσε και εμένα! Και αναρωτήθηκα γιατί! Γιατί έτσι ξαφνικά! Και εκεί που το έψαχνα… σκέφτηκα εκείνον! Εμένα! Εμάς!!

Περάσαμε μια νύχτα «δύσκολη» θα έλεγα! Δούλευε μέχρι αργά! Κουρασμένος αλλά πάντα με το δικο του μοναδικό χιούμορ! Εγώ εκεί δίπλα του, να χαμογελώ, όπως μόνο αυτος ξερει να με κάνει! Από βαθιά μέσα μου, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές μας!

Ήθελε να ξεκουραστεί! Εγώ όμως ήθελα μια βόλτα με τη μηχανή! Η ελευθερία που νιώθω μαζί του σε συνδυασμό με αυτό το καλοκαιρινό αεράκι πάντα με κάνουν πιο δυνατή!

Δεν μου χάλασε χατίρι! Ποτέ δεν μου χαλάει!

Και αφού φτάσαμε σπίτι η τεράστια αγκαλιά του με ξημέρωσε ευτυχισμένη!

Σήμερα είμαι ευτυχισμένη και ξέρω γιατί…

Γιατί είμαι  τυχερή που ξυπνάω κάθε πρωί στην αγκαλιά του!

Things to do τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!

Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, και ο χρόνος ποτέ δεν σταματά! Η πρώτη εβδομάδα από το καλοκαιρι μας θεωρείται κιόλας παρελθόν!!
Έχεις σκεφτεί πόσα πράγματα θες να κάνεις αλλά ποτέ δεν προλαβαίνεις; Ή καλύτερα ποτέ δεν θα τα κάνεις αν δεν το πάρεις απόφαση και πεις πως φέτος όλα θα γίνουν, γιατί μου αξίζει;
Πάρε λοιπόν μια απόφαση και ακολούθησε τις συμβουλές της DeNereiνεράιδας και γίνε από τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού όπως προστάζει η μόδα των social Influencer του καλοκαιριού!
Για να υποδεχθείς λοιπόν το καλοκαίρι όπως “του πρέπει” ρίξε μια ματιά και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

 1. Φρόντισε τα άκρα σου! Κάνε μάνι-πεντι στα πιο φάσιον χρώματα της σεζόν που δεν είναι αλλα από τα Neon!
 2. Κάνε απολέπιση! Τόσο απλό και γίνεται και στο σπίτι! Πάρε ένα καλό scrub και κάνε σε όλο σου το σώμα. Με αυτό τον τρόπο προετοιμάζεις το σώμα σου να παραδοθεί στην γοητεία του ηλιοκαμένου alter ego!
 3. Για να βγεις όμως στην παράλια και να είσαι άνετη θα πρέπει πρώτα και αφού κάνεις το scrub σου, να περάσεις και μια βόλτα από το ινστιτούτο αισθητικής για μια καλή αποτρίχωση.
 4. Έκανες την αποτρίχωση! Το επόμενο βήμα για την παραλία ποιο είναι; Ένα καλό μαγιό. Καλό μαγιό =σωστό μαγιό! Σωστό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σου. Μην ακούς κανένα! Εσυ ξέρεις αυτό που σου ταιριάζει και θα σε κάνει να λάμψεις!!
 5. Τρέξε στο κοντινότερο φαρμακείο και πάρε αντιηλιακό! Δεν θέλεις ούτε να καείς όυτε να βάλεις σε κίδυνο τα νιάτα σου! Και να θυμάσαι πάντα: η ηλιοθεραπεία έχει ωράριο: 9-12 και 16:00-19:00
 6. Εφοδιάστηκες με αντιηλιακά…Τι μένει;;; Η καλή συντροφιά! Οργάνωσε λοιπόν και τον καλό σου και φύγαμε για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μας!

Υ.Γ. Φώτος μην ξεχάσεις και πολλά ποσταρίσματα!! Εννοείται και εμάς Hashtag για να σε βρούμε!! #DeNereis

Καλό μας Καλοκαίρι!!

Οοοοουυυυυ Νοοοουυυυυ

Σχέση σαν παραμύθι! Σχέση αντισυμβατική! Σχέση περίπλοκη! Σχέση από ανάγκη! Σχέση με ένταση! Σχέση στήριξης και αγάπης! Σχέση αδελφική!

Δεν έχει σημασία πόσο κολλητές είστε! Δεν μετρά ποσό συχνά την βλέπεις! Ξέρεις ότι είναι εκεί! Την ψάχνεις όταν την θες και τη βρίσκεις πάντα έτοιμη!  Ακομα και το 2578 επεισόδιο σύγκρουσης μεταξύ σας, έληξε σαν να μην έγινε ποτέ!! Κάνει τα πάντα για σένα και εσυ για εκείνη!

Φυσικά ούτε που μπορείς  να σκεφτείς πως είναι να κάνεις κάτι, χωρίς να το συζητήσεις μαζί της! Και εννοείται τα μεταξύ σας κοινωνικά σχόλια εντός και εκτός τηλεφωνικών συνομιλιών αλατοπιπερώνουν τα απογεύματα σας!

Από την άλλη δεν ξεχνάς ότι της έχεις δανείσει απλόχερα και εκείνο το αγαπημένο σου παντελόνι που δεν το πήρες ποτέ πίσω… που όσο και να της ταιριάζει… το θες!!

Της αρέσει… λέει!

Τώρα για το άσπρο κοντομάνικο μπλουζάκι της που το φοράς με κάθε ευκαιρία, δεν γίνεται λόγος!

Την νιώθεις ακόμα πιο κοντά σου! Αυτή είναι η απάντηση!

Κι όταν απρόσμενα σου ξεστομίζει χωρίς φόβο «όχι», ή σου υψώνει λίγο παραπάνω τις φωνές ξέρεις πως έχει δίκαιο!

Κι αν πάλι σε αγριοκοιτάξει με εκείνο το χαρακτηριστικά παγωμένο της βλέμμα, που κατά τα αλλά ξέρει να κρύβει με μαεστρία στα πανέμορφα μάτια της, καρφί δεν σου καίγεται!

Οοοοουυυυυ Νοοουυυυ θα την ακούσεις συχνά να λέει γιατί απλά θέλει να σου δείξει πως σε ότι της λες υπάρχει και εκείνο το λίγο πιο χαλαρό!

«Χαλάρωσε αγάπη μου! Κι άλλες έγιναν μάνες και δεν τρελάθηκαν»!

Η γλυκούλα αδερφούλα που με ένα νεύμα σου ξεκινά και παίζει μονολόγους ολόκληρους που ακόμα και ο Σαιξπηρ θα ήθελε να έγραφε στο «The Taming of the Shrew», («Το ημέρωμα της Στρίγγλας»)!

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που όσο κι αν πληγώνεται, η γνώμη του καθενός δεν την χαράζει  πουθενά!

Γιατί πολύ απλά ξέρει να γελά και να αγαπά με την καρδιά της ακόμα και όταν τα ζόρια σφίγγουν!

Ξερει πολύ καλά να πατά γερά και να σε στηρίζει ακόμα και όταν τρελαίνεσαι!

Η αγάπη της για σένα και η αγάπη σου για εκείνη μόνο με εκείνη της μανας σας συγκρίνεται!

Σε έχει τόσο ψηλά που όλα τα άλλα…

δεν φαίνονται…

Γιατί σαν τα αδέρφια δεν βρίσκεις πουθενά αλλού! Η αγάπη αυτή ανεκτίμητη και σίγουρα γεμάτη αλήθεια!

Τα αγαπάμε τα αδέρφια μας, γιατί χωρίς αυτά δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε!

Περήφανη μάνα!

Όταν ξαφνικα συνειδητοποιείς πως είσαι έγκυος για πρώτη φορά, πριν καλά καλά μάθεις το φύλο ξεκινάς και σκέφτεσαι διαφορά!
Μαζεύεις τόμους ολόκληρους και ρίχνεις το διάβασμα της ζωής σου! Η google σε οδηγεί σε γνώσεις πολύ άγνωστες μέχρι αυτή τη στιγμή, καθως επίσης ότι μαμαδίστικο κυκλοφορεί στις πλατφόρμες, γίνεται το νούμερο ένα στις αναζητήσεις σου!
Περιμένεις πως και πως να πάρεις στην αγκαλιά σου αυτό το πλασματάκι, χωρις πραγματικά να ξερεις τι είναι αυτό που θα σου συμβεί!! Φυσικά ακούς και ότι φανταστείς από τους ήδη γονεις, φίλους και συγγενείς, και όλο αυτό γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μπέρδεμα!
Παρόλα αυτά, ότι και να σου πει κάποιος, όσα και να διαβάσεις ποτέ δεν συνειδητοποιείς πόση αγάπη κυριολεκτικά μπορείς να δώσεις σε έναν άνθρωπο μέχρι τη στιγμή που θα γίνεις … μητέρα! Επειδή τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, “γεννιέται” και η μητέρα!Και όλα παίρνουν το δρόμο τους και όλα μπορείς να τα κανείς, σαν να τα έκανες και χτες και προχτές και χρόνια ολόκληρα!

Και κάπου εκεί το παραμύθι ξεκινά! Όλα όσα άκουγες και σου έμοιαζαν παραμύθια και υπερβολές!, αρχίζεις και τα ζεις…, αλλάζεις γνώμη! Τα κάνεις ακόμα και εσυ η ίδια που λίγο ή πολύ τα κοροίδευες! Ενθουσιάζεσαι, τσιρίζεις με θαυμασμό για ότι καινούργιο σου δώσει το καμάρι σου, νιώθεις πως το δικό σου παιδί όλα τα μπορεί! Πρώτα χαμόγελα, πρώτες λέξεις, πρώτα βήματα!

Περήφανη!

Και κάπως έτσι κλείνεις το βρεφικό κύκλο και προχωράς στο νηπιακό!

Πρώτη μέρα στο σχολείο και να σου η φωτογράφιση και το ποστάρισμα! Πρώτη ζωγραφιά το ίδιο! Πρώτα όλα ξανά και ξανά!
Και έρχεται η στιγμή της πρώτης παράστασης! Περηφάνια που το παιδάκι σου θα είναι στη σκηνή και εσυ από κάτω με καμάρι να χειροκροτάς! Δακρύζεις!, φυσικά χωρίς λόγο! Απλά γιατί το καμάρι σου είναι εκεί απέναντι και νιώθεις πως έχει υπερβεί εαυτό! Κι ας μην άκουσες στιγμή τη φωνούλα του!

Και όλα αυτά επαναλαμβάνονται κάθε φορά που γίνονται ξανά! Και ξανά… Και το βλέπεις δεν είσαι η μόνη! Είναι και η μπροστινή μαμά, και η δίπλα, και αυτή από πίσω! Για όλες το δικό τους παιδί είναι το καλύτερο!

Αλλά εσυ μέσα σου το ξέρεις!

Το δικό σου παιδί είναι απλά… το καλύτερο!

Και έτσι όλα εκείνα τα μαμαδίστικα που άλλοτε θα σου φαινοντουσαν περίεργα εώς και τρελά, τώρα πια είναι η τέλεια αντίδραση!

Γιατί τα παιδάκια μας είναι η ζωή μας!
Και τώρα πια ξέρουμε πως αγάπη χωρίς όρια υπάρχει!

Δεν μοιράζεται… πολλαπλασιάζεται! Η αγκαλιά σου είναι τεράστια και τα χωρεί όλα! Γιατί μόνο η δίκη σου αγκαλιά είναι το γιατρικό σε κάθε τους πόνο, δάκρυ ή ανάγκη!

Καλοκαιρινές διακοπές: 9 must have της βαλίτσας σου!

Τελευταία βδομάδα Μαΐου και η Άνοιξη μας αποχαιρετά με θερμοκρασία που είτε το λες είτε όχι, θες διακοπές! Η διάθεση είναι ανεβασμένη!, και το καλοκαιράκι μολις μια βδομάδα μακριά! Τα μπάνια λίγο πολύ, ξεκίνησαν, τα beach bars ανέβασαν ρυθμούς, και τα καλοκαιρινά must do or must have, στα πλαίσια των φετινών μας διακοπών, ξεκίνησαν!
Και μιας και το που θα πάμε το αποφασίσαμε ήδη, αν όχι just check here love, Καλοκαίρι 2019! 5 must προορισμοι!, τι μας μένει;

Πάμε να φτιάξουμε βαλίτσα!

9 must have της βαλίτσας σου:
• Καλοκαίρι χωρίς μαγιό δεν μοιάζει… καλοκαίρι! Μαζί λοιπόν με το μαγιό σου, βάλε γυαλιά ηλίου, πετσέτες θαλάσσης, αντηλιακά σώματος/ προσώπου και μαλλιών, after sun lotion, lip balm και καπέλο! Μικρό ή μεγάλο ανήκει στα must have!
• Αέρινα φορέματα να σέρνουν το άρωμα σου στην ηχώ της καλοκαιρινής δροσιάς!
• Σορτς, crop top, lingerie tops, για στιγμές καλοκαιρινής δράσης!
• Σαγιονάρες και σανδάλια για κάθε λεπτό που τα ποδαράκια σου θα πρέπει να αφήσουν τη ζέστη αμμουδιά και τη δροσερή θάλασσα!
• Προσωπικά καλλυντικά, γιατί όπως και να το κάνουμε η ομορφιά χρειάζεται πάντα το σύμμαχο της!
• Αγαπημένο βιβλίο, για αν νιώσεις ότι θες να ταξιδέψεις μέσα από τις γραμμές και τις φυλλάδες!
• Διαβατήριο/ ταυτότητα, πιστωτικές κάρτες, ασφάλεια υγείας, άδεια οδήγησης, εισιτήρια, μετρητά! Πάντοτε απαραίτητα!!!
• Φορτιστή, ακουστικά,σημειωματάριο και στυλό. Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο! Αλλά να μην κρατήσεις μια σημείωση όταν και εάν σου έρθει;
• Καλή θετική διάθεση!! Χωρίς αυτήν τίποτα δεν μοιάζει ίδιο!Και γιατί να την αφήσεις στο σπίτι;

Το καλοκαίρι είναι εδώ και όλα μοιάζουν και φέτος μαγικά!

Happy 2nd Birthday μοναδικό μου πλάσμα!

Σε πήρα στα χέρια μου ακριβώς πριν 2 χρόνια! 1.12 το μεσημέρι ήσουν μαζί μας!

Σε γνώριζα ήδη!

Ήσουν μαζί μου από το προηγούμενο καλοκαίρι! 9 μήνες στην κοιλιά μου και 2 ολόκληρα χρόνια μαζί μας!

Θυμάμαι κάθε πρώτη μας στιγμή! Πρωτο βλέμμα, πρώτο γέλιο, πρώτο μαμά!

Ένα αγόρι τόσο λαμπερό, γελαστό και πολύ ξεχωριστό! Γεμάτο ζωή και ανεμελιά!

Εκείνο το πλάσμα που πάντα δίνει ενέργεια σε ότι υπάρχει γύρω του! Ένα αγόρι που λατρεύει να τρέχει, να πηδά, να νιώθει,να γελά δυνατά!

Το δικό μου αγόρι! Ο τρελός τίγρης μου!

Χρόνια πολλά, μοναδικά και υπέροχα! Ευχές γεμάτες χρώματα που οι λέξεις δύσκολα μπορούν να τις περιγράψουν!

Σε λατρεύουμε!

Πρωινό «λαχάνιασμα»! Έχει αποτελέσματα!!

Το καλοκαιράκι καταφθάνει και ενόψει παραλίας εσύ αποφασίζεις ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχεις το ιδανικό σώμα!

Από τον Μάιο και μετά η διατροφή σου έγινε απαιτητική και η γυμναστική αρκετά σκληρή! 2 βδομάδες πριν μπει επίσημα το Καλοκαίρι και το πρόγραμμα δεν αποδίδει όσο θα ήθελες..

Εγώ σου προτείνω να χαλαρώσεις και να ξεκινήσεις πρωινή γυμναστική!

5 Λόγοι να πεις ναι στην πρωινή γυμναστική:

#1.Ο μεταβολισμός , θα ξυπνήσει! Η πρωινή γυμναστική ξυπνάει τον οργανισμό και αυξάνει τους ρυθμούς του μεταβολισμού, συμβάλλοντας έτσι στη γρηγορότερη απώλεια των περιττών κιλών που όπως και να το κάνουμε , αυτός είναι και ο στόχος!

#2.Συγκέντρωση και καλύτερη απόδοση! Ένα από τα πλεονεκτήματα της πρωινής προπόνησης είναι ότι είστε περισσότερο σε εγρήγορση κατά τη διάρκεια της ημέρας!

#3.Σου αφήνει ελεύθερη την υπόλοιπη ημέρα…Και δεν χρειάζεται να έχεις «τρέξιμο» μετά την δουλεια! Κανε την πρωινή γυμναστική σου και αφιέρωσε όλο το απόγευμα στους αγαπημένους σου!

#4.Η διάθεση στα ύψη! Και δεν με νοιάζει που ο συνάδελφος ξύπνησε στραβά , ούτε γιατί ο καφές εχει περισσότερο γάλα! Ούτε καν που το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπα!Εγώ έχω καλη διάθεση γιατι εκανα  πρωινή γυμναστική!

#5.Και τελος! Βρήκα ακόμα ένα λόγο να ξέρω γιατί στο δρόμο δεν περνώ απαρατήρητη! Η πρωινή γυμναστική φροντίζει το σώμα μου και ταυτόχρονα μου δίνει εκείνη την έξτρα λάμψη!

Εσύ;

Τι λες θα το δοκιμάσεις;

Νύχια που εντυπωσιάζουν!

Κυριακή και χαλάρωση! Ζηλευτές στιγμές για τη σκληρή εβδομάδα που έρχεται!

Είτε είσαι στην ξαπλώστρα της παραλίας, είτε στο ωραίο σου σπιτάκι, καθώς χαλαρώνεις ρίξε μια ματιά στα νύχια του καλοκαιριού!

Τα χρώματα που θα προσθέσουν μια πιο σεξυ και λαμπερή διάθεση στα άκρα σου! Τα σημεία εκείνα που κάθε γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της πρέπει πάντα να έχει περιποιημένα!

Κι αν δεν έχεις χρόνο για επισκέψεις σε ινστιτούτα, πίστεψε με στην αγορά θα βρεις πολλές εναλλακτικές λύσεις, μιας και σχεδόν όλες οι εταιρείες έχουν βγάλει σειρές που στεγνώνουν γρήγορα και δίνουν την αίσθηση του μανικιούρ- τζελ!

Διάλεξε λοιπόν χρώματα λαμπερά και εντυπωσιακά που σε συνδυασμό με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα θα λατρεύεις και εσυ η ίδια να χαζεύεις!

Δες τι σου προτείνουμε και φρόντισε να λάμψεις:

1. Κόκκινο, το διαχρονικό

#2. Neon, η τάση της σεζόν στα πάντα

3. Άσπρο, το κλασικό

4. Μαύρο, το διαφορετικό

5. Nude, σικ και πάντα εντυπωσιακό

Ξανθομαλλούσα νεράιδα!

Ήσουν και εσυ από εκείνα τα κορίτσια που από μικρά λάτρευαν τα μακρυά κατάξανθα μαλλιά της αγαπημένης μας Barbie;
Επιτέλους μεγάλωσες και ήρθε η ώρα να βρεις το θάρρος και να πας στον κομμωτή σου και με αποφασιστικότητα να του πεις: «Θέλω να γίνω σαν και αυτή!», δείχνοντας την φωτογραφία της ξανθιάς influencer από το instagram χωρίς να σε νοιάζουν οι συνέπειες!
Εγώ είμαι μια από αυτές που πριν μερικά χρόνια επέλεξα τη σεξι ξανθιά Hoskelsa, αγγελάκι της Victoria’s Secret , και χωρις να το σκεφτώ και πολύ , μπήκα, έδειξα, … και πήρα!
Και βγαίνοντας από το κομμωτήριο ήμουν το πιο ευτιχισμενο κοριτσι στον κόσμο!
Εχω τρομερό φετίχ με τα μαλλιά μου!Τα θέλω λαμπερά, υγιή και ξανθά! ! Ναι!, όπως της Frozen Ελσας, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ!

Και επειδή αν είσαι Blonde Lover, σίγουρα με καταλαβαίνεις σου έχω μερικά μυστικά για το πως θα τα πετύχεις:

• Για λαμπερό ξανθό βρες πρώτα τον κομμωτή που εμπιστεύεσαι και έχε υπομονή! Καμμία δεν γεννήθηκε φυσική άσπρομαλλούσα ξανθιά!
• Κάνε θεραπείες! Τώρα αναρωτιέσαι « τι να σημαίνει αυτό το θεραπείες;»
Θα σου πω! Όπως μου είπαν και εμένα, και πολύ καλά κάνω σωστά!!
1) Θεραπεία κερατινης: Υπόσχεται μαλλιά ίσια, λαμπερά και απαλά και απευθύνεται κυρίως σε όσες έχουν σπαστά ή πολύ σγουρά μαλλιά.
Γιατι να την επιλέξεις:

1. Θα σε βοηθήσει να μακρύνεις τα μαλλιά σου, αφού δεν θα τα ταλαιπωρείς άλλο με σεσουάρ και πρέσες.

2. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι ήδη ίσια, μπορείς να κάνεις κερατίνη, για τα βοηθήσεις να δείχνουν πιο υγιή.

3. Τα θεαματικά αποτελέσματα θα κρατήσουν 3-4 μήνες.

4. Η διαδικασία γίνεται μόνο στο κομμωτήριο από επαγγελματίες κομμωτές και χρειάζεται 2 ώρες για να ολοκληρωθεί.

5. Για 3 μέρες μετά την διαδικασία δεν πρέπει βρέξεις τα μαλλιά σου και ούτε να τα πιάσεις κοτσίδα.

6. Μετά την θεραπεία και για τους επόμενους 4 μήνες, θα πρέπει να τα λούζεις μόνο με τα ειδικά shampoo που θα προμηθευτείς από τον έμπιστο κομμωτή σου! Είναι μια θεραπεία που κοστίζει λίγο περισσότερο από €100 αλλά αντέχει!

Σου προτείνω να την κανείς μια εβδομάδα πριν την βαφή αφού λόγω των προϊόντων θα δεις μια μικρή αλλαγή στο καθαρό «άσπρο»!

2)Θεραπεία με βλαστοκύτταρα: Δουλεύει μέσα στην τρίχα! Αναδομεί και ξανάγεννά την τρίχα. Απευθύνεται κυρίως σε όσες έχουν ταλαιπωρημένα μαλλιά, και φυσικά σε εμάς τις ξανθές! Είναι μια πολύ οικονομική θεραπεία που βλέπεις αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Γίνεται στο κομμωτήριο και χρειάζεται μόλις 15λεπτα για να ολοκληρωθεί! Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη δουλειά από μέρους σου, μόνο συνέπεια στα ραντεβού σου. Καλό είναι να γίνει επανάληψη της θεραπείας για καλύτερα αποτελέσματα!

• Μην ξεχνάς να είσαι συνεπής και στα ραντεβού για τη βαφή! Κάθε 4 βδομάδες ακριβώς! Εγώ έχω μόνιμο ραντεβού στο κομμωτήριο και φυσικά δεν αλλάζω ποτέ κομμωτή!

• Κοίτα ο κομμωτής σου να έχει πείρα σε αυτό που κάνει για να μπορεί να αντεπεξέλθει στις «δύσκολες μέρες», που η ρίζα επιμένει σε αυτό το άσχημο κίτρινο!

• Η περιποίηση πρέπει πάντα να συνεχίζεται και στο σπίτι! Προμηθεύσου με τα σωστά προϊόντα , shampoo για ξανθά μαλλιά , μάσκα για ενυδάτωση και φυσικά το αγαπημένο λαδακι που δίνει και λάμψη και ενυδάτωση!

• Και το τελευταίο αλλά διόλου ευκαταφρόνητο αντιηλιακό!

Μην ξεχνας, για εκθαμβωτικό ξανθό πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένες και να εξοπλίσουμε το ντουλάπι του μπάνιου μας με τα σωστά προϊόντα! Ειδικά όταν ο μήνας είναι Μάιος και το καλοκαίρι είναι εδώ!

Once a blonde , always a blonde!

ΣΚ! Είναι εδώ!

ΣΚ!! Το περιμένεις πως και πως και έχεις κάνει τόσα σχέδια… Να ξεκουραστείς, να ερωτευτείς, να γεμίσεις μπαταρίες! Κάντα όλα!! Μην αφήσεις τίποτα για το επόμενο!

Βγες, πιες, “make love not war” και επέστρεψε τη Δευτέρα ανανεωμένη και έτοιμη για το επόμενο ΣΚ!!

Γιατί εδώ που τα λέμε τι είναι αυτό που μας μένει;; Οι εμπειρίες! Οι αναμνήσεις της ικανοποίησης και των ευχάριστων στιγμών!!

Και με τέτοιο καιρό!, ο ήλιος λάμπει, η θάλασσα μυρίζει, η αμμουδιά σε προσκαλεί να την πατήσεις, τι πιο όμορφο από έναν έρωτα στο πλάι σου!

Ακόμα το σκέφτεσαι; Το καλοκαίρι είναι εδώ! Μαζί και η καλή μας διάθεση! Μην περιμένεις να έρθει από τη δουλειά και να σε ρωτήσει πως θες το ΣΚ σας!

Πάρε τα ηνία στα χέρια σου! Θυμάσαι τι είπαμε χτες!; Η γυναίκα πρέπει να είναι όμορφη, σεξυ και να εκπέμπει σιγουριά! Συν όλα τα αλλά! Δες εδώ Δυναμική γυναίκα! Προτέρημα ή ελάττωμα; να θυμηθείς!

Εξέπληξε τον!

Προετοιμάσου και άστον να σε βρει σε τρελά κέφια! Προλαβαίνεις σίγουρα να εφοδιαστείς με καινούργια πικάντικα εσώρουχα!

Παίξε μαζί του και κάνε τον να νιώσει πως το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά!

Χαλάρωσε τον σε μια μπανιέρα γεμάτη αιθέρια έλαια και αρωματικά κεριά! Το κρασί ή την σαμπάνια άστην για μετά! Τα χέρια του τα θες σίγουρα ελεύθερα!

Παρασκευή μεσημέρι και ακόμα δεν πειστικές πως το δικό σας ΣΚ είναι εδώ;; Χαμογέλασε και τρέξε!

Δυναμική γυναίκα! Προτέρημα ή ελάττωμα;

Έχεις περάσει τα πρώτα άντα και είσαι μόνη…

Ψάχνεις να βρεις το γιατί!;

Περνάς  καθημερινά στρατιωτικό έλεγχο! Αν πάχυνες, τι χρώμα είναι τα μαλλιά σου, γιατί φόρεσες αυτό το φόρεμα, γιατί δεν χαμογελάς!!

Στο γραφείο όλοι οι «τακτοποιημένοι» συνάδελφοι προσπαθούν να σου βρουν ταίρι, να σε αποκαταστήσουν επιτέλους και σένα!

Και όταν λέω συνάδελφοι εννοώ αυτόν τον λιγούρη που έχει φάει κόλλημα μαζί σου τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά… φοβάται να στο πει!  Εσύ όμως το βλέπεις! «Μηδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο», όπως μάθαμε και στο σχολείο!!

Και η «καλή σου φίλη» από το διπλανό γραφείο κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μάθει τι παίζει στο κρεβάτι σου…Όχι γιατί την νοιάζει αλλά γιατί ο δικός της δεν ασχολείται πια μαζί της! Τι να κάνει και αυτή; Κάθε φορά που ακούει αντρικό όνομα της ξυπνάνε διάφορα ένστικτα που ο καλός της, της κοίμισε βαθιά!

Η διευθύντρια σου από την άλλη, όλη αυτή  την μοναξιά την αποδίδει στον δυναμισμό σου και στο βεβαρημένο σου πρόγραμμα! Που μεταξύ μας , από ζήλεια κάθε μέρα στο κάνει ακόμα πιο βαρύ!

Πολλοί θεωρούν πως δυναμισμός και θηλυκότητα δεν πάνε μαζί!

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού ο δυναμισμός σε μία γυναίκα είναι θέμα αυτοπεποίθησης ενώ η θηλυκότητα είναι κομμάτι της γυναικείας της φύσης.

 Γιατί το ένα να αναιρεί το άλλο;

Μήπως τελικά η θεωρία από τα παλιά εκείνα χρόνια για το αδύναμο φύλο δεν ερμηνεύεται σωστά;

 Από τη μία ζητούν μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει και να τα βγάζει πέρα μόνη της, και από την άλλη την κατηγορούν πως έχει μπερδέψει τους ρόλους!

Η γυναίκα πρέπει να είναι λίγο από όλα.

 Όμορφη και sexy! Να εκπέμπει σιγουριά και όχι ανασφάλεια! Να δείχνει λίγο αφελής, για να μπορεί να τα φέρνει όλα στα μέτρα της… Και από μέσα της έξυπνη! Τόσο έξυπνη όμως, που να ξέρει πολύ καλά πώς να δείχνει λιγότερη εξυπνάδα εκεί που χρειάζεται!!

Δυναμική γυναίκα σημαίνει και ερωτεύσιμη γυναίκα!

Προτέρημα ή ελάττωμα;!

Καλοκαίρι 2019! 5 must προορισμοι!

Και επιτέλους ήρθε καλοκαιρακι! Μας ζόρισε λίγο φέτος, αλλά… επιτέλους τα κατάφερε!

Αρώματα,  χρώματα, ζωντάνια!

Η  μελαγχολία του χειμώνα παίρνει δρόμο, τα μουντά χρώματα κλείνονται στα μπαούλα και καιρός να κατέβουν οι βαλίτσες!

Διακοπές!!

5 must προορισμοί για το καλοκαίρι 2019!!

 1. Πολύχρωμο Μαρόκο! Πολιτισμός από άλλου! Σίγουρα θα ζήσεις το διαφορετικό, το απόλυτο εκείνο συναίσθημα που μόνο αν επισκεφθείς το Μαρόκο θα μπορέσεις να το καταλάβεις!! Καζαμπλάνκα, Ραμπάτ, Μεκνές, Φεζ, Μπένι Μελαλ, Μαρακές και Κοιλάδα Ουρικα, είναι μόνο κάποια από τα μέρη που μπορείς να δεις στην ονειρεμένη αυτή χώρα!
 2. Πανόραμα Κίνας και Χονγκ- Κονγκ! Γιασεμί, ρύζι, μετάξι, παραδοσιακοί κήποι, Σινικο Τείχος, δυναστείες! Είναι μόνο κάποια από αυτά που θα σου μείνουν αξέχαστα αν φέτος το καλοκαίρι ταξιδέψεις στην Κίνα και στο Χονγκ- Κονγκ!! Σανγκάη, Πεκίνο,Απαγορευμένη Πόλη, Θερινά Ανάκτορα, Σινικό Τείχος, Τάφοι των Μινγκ, Πήλινος Στρατός, Χονγκ Κονγκ, είναι η απόλυτη ερμηνεία για το συγκεκριμένο ταξίδι!
 3. Πανόραμα Ελβετιας και Άλπεις! Αλλιώτικα όμορφα θα απολαύσεις πράσινο, βαρκάδα, λίμνες και καταρράκτες, τυριά και φοντού, πολύχρωμες γειτονιές μέσα από την Αναγεννησιακή αρχιτεκτονική! Λίμνη Τιτιζε, Καταρράκτες του Ρήνου, Ζυριχη, Λουκέρνη, Αλπικό Τρένο, Βέρνη, Λωζάνη, Γενευη και Στρασβούργο θα σε μαγέψουν!
 4. Ελληνικά Νησιά! Όπου και να σου προτείνουμε σίγουρα θα αναφωνήσεις: Αχ, Ελλάδα μου όμορφη!! Κρήτη, Σκιάθος, Ρόδος, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Μυκονος, Πάρος! Ιόνιο ή Επτάνησα, ήλιος και θάλασσα, ψάρια και θαλασσινά, ούζο και ελληνική ταβέρνα,  θα σε κάνουν να νιώσεις το ελληνικό καλοκαίρι μέχρι εκεί που η ψυχούλα σου θα φωνάξει: Καλοκαίρι Σε Αγαπώ! Ότι και αν κανείς μην ξεχάσεις να τσουγκρίσεις και για μας!!
 5. Κύπρος! Αν τέλος μείνεις σπίτι σίγουρα το νησί μας και οι πανέμορφες θάλασσες μας θα σε αποζημιώσουν!! Πρωταρας, Αγία Νάπα, Λάρνακας,, Λεμεσός ή Πάφος! Θάλασσα, ήλιος, φως και αγάπη!

Τι μας μενει;; Καλή διάθεση, αντηλιακό, ελαφριά ρούχα και…

Καλές διακοπές και Καλό μας Καλοκαίρι!