Thoughts and Notes

Things to do τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!

Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, και ο χρόνος ποτέ δεν σταματά! Η πρώτη εβδομάδα από το καλοκαιρι μας θεωρείται κιόλας παρελθόν!!
Έχεις σκεφτεί πόσα πράγματα θες να κάνεις αλλά ποτέ δεν προλαβαίνεις; Ή καλύτερα ποτέ δεν θα τα κάνεις αν δεν το πάρεις απόφαση και πεις πως φέτος όλα θα γίνουν, γιατί μου αξίζει;
Πάρε λοιπόν μια απόφαση και ακολούθησε τις συμβουλές της DeNereiνεράιδας και γίνε από τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού όπως προστάζει η μόδα των social Influencer του καλοκαιριού!
Για να υποδεχθείς λοιπόν το καλοκαίρι όπως “του πρέπει” ρίξε μια ματιά και ακολούθησε τα παρακάτω βήματα!

  1. Φρόντισε τα άκρα σου! Κάνε μάνι-πεντι στα πιο φάσιον χρώματα της σεζόν που δεν είναι αλλα από τα Neon!
  2. Κάνε απολέπιση! Τόσο απλό και γίνεται και στο σπίτι! Πάρε ένα καλό scrub και κάνε σε όλο σου το σώμα. Με αυτό τον τρόπο προετοιμάζεις το σώμα σου να παραδοθεί στην γοητεία του ηλιοκαμένου alter ego!
  3. Για να βγεις όμως στην παράλια και να είσαι άνετη θα πρέπει πρώτα και αφού κάνεις το scrub σου, να περάσεις και μια βόλτα από το ινστιτούτο αισθητικής για μια καλή αποτρίχωση.
  4. Έκανες την αποτρίχωση! Το επόμενο βήμα για την παραλία ποιο είναι; Ένα καλό μαγιό. Καλό μαγιό =σωστό μαγιό! Σωστό μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπο σου. Μην ακούς κανένα! Εσυ ξέρεις αυτό που σου ταιριάζει και θα σε κάνει να λάμψεις!!
  5. Τρέξε στο κοντινότερο φαρμακείο και πάρε αντιηλιακό! Δεν θέλεις ούτε να καείς όυτε να βάλεις σε κίδυνο τα νιάτα σου! Και να θυμάσαι πάντα: η ηλιοθεραπεία έχει ωράριο: 9-12 και 16:00-19:00
  6. Εφοδιάστηκες με αντιηλιακά…Τι μένει;;; Η καλή συντροφιά! Οργάνωσε λοιπόν και τον καλό σου και φύγαμε για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μας!

Υ.Γ. Φώτος μην ξεχάσεις και πολλά ποσταρίσματα!! Εννοείται και εμάς Hashtag για να σε βρούμε!! #DeNereis

Καλό μας Καλοκαίρι!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *