Thoughts and Notes

Το ημερολόγιο ενός Αυγούστου

Πάει κι αυτό το καλοκαίρι!! 35 καλοκαίρια δικά μου! 3 σαν μητέρα δυο μοναδικών πλασμάτων! 11 μαζί σου!

Όλα γεματα εικόνες, χρώματα, ήχους! Άλλα πιο παραγωγικά και αλλά σχεδόν ήρεμα! Όλα όμως έχουν τη δική τους υπογραφή, στον δικό μου κόσμο!

Και κάπως έτσι, με χρώμα έφτασε και φέτος ο Αύγουστος!

Τετάρτη, 1/8/18

Στα social media πρώτο post των περισσότερων “Welcome August”! Ενώ οι λίγο πιο τυχεροί μαζί με φωτογραφίες γεμάτες από το γαλάζιο της θάλασσας, δεν ξεχνουν το hashtag #vacationmoodon.

Σάββατο, 4/8/18

Και είναι γεγονός! Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου έφτασε! Η περίοδος διακοπών ξεκίνησε! Οι παραλίες γεμάτες ζωηρές φωνές, γέλια, χαρούμενη διάθεση!

Κυριακή, 5/8/18

Για κάποιους που η πολυπόθητη άδεια ξεκινά την άλλη εβδομάδα, η επιστροφή στην πόλη φαντάζει ανηφόρα! Υπομονή! Το weekend, έρχεται ξανά! 😍

Παρασκευή, 10/8/18

Η εβδομάδα του 15Αυγουστου ξεκινά! Τα παντζούρια κλείνουν, οι βαλίτσες γεμίζουν και φεύγουμε! Καλές μας διακοπές! Επιστροφή την άλλη Κυριακή! Χαμόγελα παντού! Κάστρα στην άμμο χτίζονται και γκρεμίζονται με τον ίδιο ενθουσιασμό! Αγαπημένο καλοκαίρι!

Δευτερα, 20/8/18

Όμορφη Δευτέρα! Το κορίτσι μου έχει γενέθλια! 3 χρόνια μαζί! 3 όμορφα χρόνια! Να μας ζήσεις! Να είσαι πάντα γελαστή, υγειής και ευτυχισμένη! Ένα πλάσμα τόσο μοναδικό που ήρθες για να κάνεις έναν άλλο πόνο μας λίγο πιο υποφερτό! Η απουσία αυτή, καλύπτεται προς στιγμής από την χαρά της να σβήσει το 3 της και να φάει την τούρτα της!

Σε αγαπάμε πολύ, για πάντα!

Πέμπτη, 23/8/18

Κάποτε αυτή η μέρα έμοιαζε γιορτή! Τώρα στην ανάμνηση σου, λέμε “Χρόνια Πολλά μαμά!” Κι ας μην ακούς, κι ας μην βλέπεις! Ή μήπως ακούς και βλέπεις; Θα έφτιαχνες του κόσμου τα φαγητά! Όλοι ευπρόσδεκτοι! Θα τα γιορτάζετε μαζί! Εσυ από εκεί ψηλά! Και εμείς εδώ μαζί της..

Μας λείπεις και φέτος!

Κυριακή, 26/8/18

Τελευταία καλοκαιρινή Κυριακή! Τουλάχιστον ημερολογιακά!

Δρόσισε! Η βεράντα έγινε αγαπημένος χώρος! Επιστροφή στην πόλη! Κουβέντες για το πως πέρασες, που πηγές θα έχουν την τιμητική τους! Τα άλμπουμ των διακοπών μας, θα είναι εκεί πάντα έτοιμα να μας γεμίζουν κάθε στιγμή νοσταλγίας!

Ανανεώμενοι, έτοιμοι για μια νέα σεζόν!

Καλό Φθινόπωρο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *