Thoughts and Notes

ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΝΟΝΑ

Διαβάζουμε πολύ συχνά για τις υποχρεώσεις του νονού και της νονάς, για το μυστήριο της βάπτισης και η παρουσία στη ζωή του παιδιού μας. Πως επιλέγουμε την νόνα ή τον νονό και άλλα παρόμοια.

Εγώ ξέρω πως η καλύτερη νονά για την κόρη μου, είσαι εσύ! Είμαι σίγουρη πως όση τρέλα κουβαλάς, γιατί κουβαλάς,  τόσο και άλλο τόσο θα έκανες το παν για να είναι το κοριτσάκι μας ευτυχισμένο.

Πνευματική μαμά! Σίγουρα όχι η κλασσική νονά, αλλά με βεβαιότητα η καλύτερη!

Για τα δώρα δεν θα πω. Αυτά δίνουν χαρά στο μωράκι μας αλλά γιατί με αυτά έρχονται και άλλα πολλά! Η προτεραιότητα που τις δίνεις και  η ουσιαστική σου παρουσία τα κάνουν ακόμα πιο φανταστικά και πολύτιμα.

Τα πήγαινε έλα σου και ο χρόνος μαζί της .  Τα “καλά λογάκια” που της μαθαίνεις και που την αποκαλείς φίλη σου! Οι συζητήσεις σας που μπορεί να καταλήγουν και σε καβγάδες, για να αγαπηθείτε ξανά με μια selfie, γιατί και οι δυο λατρεύετε τον φακό!

Η κάθε μια είναι ο εαυτός της και αυτό φαίνεται. Δεν φοβάται να αδιαφορήσει για σένα, γιατί ξέρει πως εσύ πάλι θα είσαι εκεί, μαζί της! Η αγάπη που της δείχνεις, ο τρόπος που την λατρεύεις και γίνεσαι ο ορισμός της χαζονονάς!!

Για αυτά, αλλά και γιατί μεγαλώνοντας η κόρη μου θέλω να λέει, έχω την καλύτερη νονά του κόσμου, είσαι εσύ η νονά μας!, η νόννα μας, όπως μόνο εμείς σε λέμε!!! #nonnaStella

 


Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis
Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *