Thoughts and Notes

Γυναικες vs Ανδρες

Είμαστε γυναίκες και είναι άντρες! Χωρίς αυτούς δεν μπορούμε. Χωρίς εμάς αυτοί είναι μισοί. Τα κάνουμε όλα τέλεια και ούτε στο μισό αυτής της τελειότητας δεν φτάνουν. Δεν θέλουν αλλά ούτε και μπορούν, για αυτό και μας λατρεύουν!

Με μια δόση χιούμορ Γυναίκες  vs Άνδρες!!

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

1. Μπορούμε να μιλάμε, να μασάμε, να σκεπτόμαστε αλλά και πρακτικά να κάνουμε το οτιδήποτε, και σε όλα αυτά να είμαστε εξίσου καταπληκτικές.

2. Ότι περνά από γύρω μας ανιχνεύεται σε χρόνο μηδενικό. Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο και εννοείται χωρίς τον απαραίτητο σχολιασμό.

3. Ρουτίνα; Μόνο αν κάποιος μας την επιβάλει. Γιατί και σε πράγματα που καθημερινά κάνουμε πάντα έχουμε τον τρόπο μας να προσθέτουμε μια νέα πινελιά, που να το κάνει να μοιάζει νέο και διαφορετικό!

4. Η τεστοστερόνη δεν είναι για εμάς. Μας αρέσει να βλέπουμε τον άντρα κυρίαρχο, να εξουσιάζει. Αλλά μεταξύ μας κορίτσια, ποιος κάνει κουμάντο; Ποιος αποφασίζει; Ή πολύ απλά ποιος είναι ο μάστορας;

5. Όλες οι αισθήσεις μας μπορούν να λειτουργούν ταυτοχρονα με την ίδια επιτυχία!

6. Για αυτό και σε όλα πάντα έχουμε μια σύνδεση, και ναι μας είναι τόσο εύκολο να αφήσουμε το δάκρυ μας ελεύθερο!

 

ΑΝΔΡΕΣ

1. Μιλάς; Μασάς; Σκέπτεσαι; Οκ! Όταν μπορείς πες μου να σου πω! Σε αντίθεση με εμάς οι άντρες μπορούν να κάνουν μόνο ένα πράγμα κάθε φορά.

2. Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας. Δείτε ταυτόχρονα προς όλα τα σημεία του ορίζοντα!

3. Για αυτούς δεν είναι ρουτίνα να κάνουν κάθε μέρα τα ίδια πράγματα. Είναι απλά μια διαδικασία που πρέπει να ολοκληρώσουν.

4. Είναι η εξουσία! Είναι κυρίαρχοι! Αυτοί αποφασίζουν μετά φυσικά από την… άδεια μας!

5. Τώρα βλέπουν την αγαπημένη τους σειρά! Αυτό σημαίνει δεν ακούν, μην σπαταλάς το σάλιο σου! Δεν μιλούν, μην κάνεις ερωτήσεις! Δεν μυρίζουν, μην αρωματίζεσαι!

6. Ότι έγινε χτες, τέλειωσε. Σήμερα είναι μια νέα μέρα. Απλά  για αυτούς σχεδόν ποτέ, τίποτα δεν συνδέεται ή δεν είναι απόρροια άλλης κατάστασης.


Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis
Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *