Thoughts and Notes

Αδελφή: Σχέση αναντικατάστατη!

“WE ARE DIFFERENT FLOWERS FROM THE SAME BEAUTIFUL GARDEN”

Μεγαλώσαμε στο ίδιο σπίτι. Με τον ίδιο τρόπο ή σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Μαζί της μάθαμε τι θα πει φωνάζω, κλαίω, γελώ, αγαπώ, θυμώνω, φτάνω λίγο πριν την .. σκοτώσω!

Κι αυτά όταν έχεις μόνο μια. Γιατί αν τις έχεις εις διπλούν όλα γίνονται Χ2.

Η αδερφή σου και εσύ! Οι αδερφές μου και εγώ! Μια σχέση μοναδική και σίγουρα αναντικατάστατη, που εκτός από τους ίδιους  τους γονείς, μας ενώνει και μια πολύ δυνατή φιλία. Σίγουρα η πιο ειλικρινής! Και στις ειλικρινής φιλίες συμβαίνουν πολλά. Τόσα πολλά μάλιστα που μόνο η αδελφή σου και εσύ καταλαβαίνεται.

Ορίστε μερικά!!

1. Τη φωνάζεις όπως θέλεις, γιατί απλά είναι η αδελφή σου και δεν παρεξηγιέται!

2. Η ντουλάπα της είναι και ντουλάπα σου. Εκτός βέβαια και αν λίγο πριν υπήρξε μια κάποια “αναστάτωση”. Τότε η κάθε μια τα δικά της και μην ξεχνιέσαι τη φωνάζεις με το όνομα της!

3. Και αφού μιλήσαμε για “αναστάτωση”, να σας θυμίσω την μαμά σας να λέει: “Μηηηη είναι η αδερφή σου!!”

4. Και μετά μην ακούσω ότι την πείραξε κανείς! Την αδερφή μου και τα μάτια σας!!

5. Γιατί είναι η φίλη μου! Αυτήν που εσύ ψάχνεις να βρει σε εκείνο το κορίτσι που καθόσασταν μαζί στο σχολείο, εγώ την έχω στο σπίτι μου!!

6. Για αυτό ξέρω πολύ καλά τι εννοεί όταν μιλά για κάστρα και μάγισσες, πρίγκιπες και πεταλούδες, ή όταν απλά με κοιτάξει με τα μάτια της αγελάδας και τη μουσούδα γάτας.

7. Και αφού μιλάμε για γάτες.. ναι δεν ντρέπομαι να της νιαουρίζω στο τηλέφωνο και να τις στέλνω φωτογραφίες για να της θυμίζω πόσο θεά είμαι! Άλλωστε είναι η μόνη που με καταλαβαίνει!

8. Όπως τότε όταν οι γονείς μας επέμεναν να πάμε μαζί τους σε εκείνο το οικογενειακό τραπέζι ή εκείνον τον γάμο ή ακόμα και εκδρομή. Αλήθεια, ακόμα και τότε πόσο ωραία περάσαμε! Ακόμα το συζητάμε.

9. Και εννοείτε όπως συζητάμε, της λες κατάμουτρα και χωρίς ενοχές για όσα νιώθεις! Ακόμα και για τον … εκλεκτό της!

10. Είπα για τον εκλεκτό της; ” Ε ναι μαμά, μαζί ήμασταν! Εννοείτε θα στο έλεγα μαμά!!”  Τι; Θα προδώσω την αδερφή μου;;

11. Όχι βέβαια!! Γιατί μαζί της τα χειρότερα παλεύονται πιο εύκολα!!

Αυτή είναι η αδερφή σου! Και εμένα οι αδερφές μου!! Σχέση αναντικατάστατη!


Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis
Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *