Thoughts and Notes

Bachelorette!

Η περίοδος γάμων έχει ήδη ξεκινήσει, και όπως συνηθίζεται, πριν τον γάμο ένα bachelor(ette) party … “επιβάλλεται”!

Φετος λοιπόν και λίγο μετά το καλοκαίρι, γινόμαστε μάρτυρες σε μια ιστορία αγάπης που κρατάει πολλά χρόνια.. από τότε που μια αγκαλιά ήταν αρκετή για να δείξει την αγάπη μεταξύ των 2…
Πέρασαν πολλά, αγαπήθηκαν πολύ, έγιναν οικογένεια και μαζί με αυτούς και εμείς!
Μια φιλία που μετράει σχεδόν 17 ολόκληρα χρόνια έρχεται να επισφραγίστει με την γνωστή κουμπαριά!

Ένα βήμα πριν από το μεγάλο γεγονός εμείς οι 2 κολλητές ετοιμαζόμαστε για την τελευταία της μέρα ως «ελεύθερη μαμά» !

Τι είναι αυτό που ζητάμε από αυτή την μέρα;
Λίγο χρόνο οι 3 μας για να θυμηθούμε όσα περάσαμε.. χαρές και λύπες! Και φυσικά να την παραδώσουμε στους 2 άντρες της ζωής της φρέσκια και έτοιμη για την καινούργια τους ζωή!
Αυτή η μέρα ξεκίνησε να προετοιμάζεται από μήνες πριν..
Υπήρξαν σκέψεις για μέρη μακρινά… Μαγικά.. και καταλήξαμε ότι το μόνο που χρειαζόμαστε για αυτή την μέρα, είναι να είμαστε οι 3 μας!

Αν είσαι και εσυ στην ίδια θέση με εμάς και σκέφτεσαι το καλύτερο bachelorette για την αγαπημένη σου φίλη πιο κάτω σου γράφω μερικές ιδέες για να περάσετε τέλεια!

• Spa treatment:Η απόλυτη πρόταση χαλάρωσης για εσάς και φυσικά για την μέλλουσα νυφούλα! Είτε μείνετε στο εσσωτερικο είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε αναζητήστε «πακέτα» προσφορών για διαμονή και χαλάρωση! Τα spa των ξενοδοχείων μπορεί να προσφέρουν στο πακέτο και δυνατότητα χρήσης της πισίνας τους, κάνοντας την πρόταση ακόμα πιο δελεαστική.
• «Αυτοκινητάδα» με κάμπριο:Επιλέξτε τον αγαπημένο προορισμό της νύφης και νοικιάστε ένα καμπριο! Καντε μια ολοήμερη εκδρομή χωρίς προγραμμα! Θυμηθείτε τις πρώτες μέρες που η κολλητή πήρε δίπλωμα και θέλατε να γυρίσετε το νησί!
• Συναυλία: Κάθε καλοκαίρι γίνονται πολλές συναυλίες σε διάφορους καλοκαιρινούς προορισμούς ! Έχεις ακούσει ότι στην Ιμπιζα θα τραγουδάει ο Ενρικε και ξέρεις ότι είναι ο παιδικός έρωτας της νύφης;;; Προετοιμασου από νωρίς και κλείσε θέσεις!!!
• Φωτογράφιση: Η μόδα είναι ινσταγκραμ και όλες μας wanna be influencers! Αν και η δικιά σου νυφούλα τρελενεται για τέτοια κλείσε ραντεβού με επαγγελματία φωτογράφο! Μπορείς να το συνδιάσεις και με ένα 2ημερο στην Ρώμη και το Βατικανο που είναι ένας υπέροχος χώρος για φωτογράφιση!
• Ταξίδι: Το άφησα για το τέλος γιατί το έχουμε δει πολύ άρα το γνωρίζεις! Όμως είναι ίσως μια μοναδική εμπειρία που πλέον δεν θα εχετε την ευκαιρία να ζήσετε ξανά μόνες!

Εσυ τι επιλέγεις;;;

Βάλε hashtag DeNereis και ασε μας να ζήσουμε μαζί σας όλες αυτές τις στιγμές κολλητών πριν την μεγάλη μέρα!!
#DeNereis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *