ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΩΡΙΣΤΑ;

3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΣ!

Και εκεί που φτάνει το πάντα μικρό για να σε ικανοποιήσει Σαββατοκύριακο, έρχεται και ο καλός σου και σου ανακοινώνει πως φεύγει για 1-2 μερούλες για ένα Σαββατοκύριακο μόνο για άνδρες!

Το ξέρω νιώθεις το ταβάνι να σε σκεπάζει, τα μάγουλά σου να καίνε,το χαμόγελο σου να παγώνει, αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα πρέπει να κρύψεις όλα αυτά και να του πεις: “Να περάσεις υπέροχα αγάπη μου”!

Η ζήλια σε έχει κυριεύσει και ξέρω τι σκέφτεσαι! Ανδροπαρέα! Ποτά! Καλοκαίρι! Το έχεις δει και σε ταινίες! Το άκουσες και από μία φίλη!

Κι όμως μέσα σε όλα αυτά, αν παραμερίσεις την κύρια Ζήλια, θα δεις πως υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για να το πάρεις πιο χαλαρά!

  1. Ανανέωση της σχέσης! Δες το σαν μία ευκαιρία να σου λείψει και να του λείψεις! Να είσαι σίγουρη πως δεν χρειάζεται και πολύ να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στην ανδρίλα και τη γυναικεία σου μυρωδιά!
  2. Ηρεμία από την καθημερινότητα και όλες τις υποχρεώσεις! Για να στο ζητήσει ίσως το έχει πραγματικά ανάγκη! Δες το θετικά! Όχι πως μαζί σου δεν μπορεί να ηρεμήσει και να ξεφύγει από την καθημερινότητα! Αλλά μαζί τους, πάντα είναι αλλιώς! Άντρες, μεγάλα παιδιά! Σκέψου να γυρίσει ήρεμος, ξεκούραστος, χαλαρός και με γεμάτες μπαταρίες!
  3. Η τέλεια ευκαιρία και για σενα! Λίγες στιγμές μόνη, με τις φίλες σου, με τα άτομα που έχεις ανάγκη! Δεν χρειάζεται να βιαστείς! Κανείς δεν σε περιμένει στο σπίτι! Και να διανυκτερεύσεις αλλού κανείς δεν θα ενοχληθεί!!!

+ Εκμεταλλεύσου την απουσία του για κούρα ομορφιάς! Αποκλείεται να μην το προσέξει και να μην το ευχαριστηθεί δεόντως, έπειτα από τόση συσσωρευμένη ανδρίλα !!!

Άλλωστε μέσα σε όλα αυτά, αυτός είναι ο άνθρωπος σου που σέβεσαι, αγαπάς και έχεις επιλέξει να ζείτε μαζί! Η αμοιβαία κατανόηση, εμπιστοσύνη και στήριξη πρέπει να δείχνεται και σε θέματα επιλογών, όπως οι διακοπές με φίλους!

“Να περάσεις υπέροχα αγάπη μου!”

 


 

Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis
Γαλάτεια Αντωνίου for DeNereis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *