Χρόνια πολλά μπαμπά Γιώργο!

Τον γνωρίζεις, τον παντρεύεσαι και κάνετε παιδιά ή κάνετε παιδιά και μετά σας παντρεύεται! Όπως και αν γίνουν καμμία σημασία δεν έχει όταν ξέρεις πως αυτός ο άντρας, απλά είναι ο καλύτερος μπαμπάς για τα παιδιά σου!

Από την πρώτη στιγμή είναι εκεί!

Κάθε δυνατό γέλιο και όλα εκείνα τα μεγάλα μπαμπά που ακούγονται καθημερινά είναι αρκετά για να σου επιβεβαιώσουν , πως αυτός ο σύντροφος, είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!!

Τα δικά τους παιχνίδια, τα παιχνίδια του μπαμπά όπως λέγονται, δεν αγγίζονται από κανένα! Εσυ, απλά δεν μπορείς να το κανείς, μόνο ο μπαμπάς! Γιατί ο μπαμπάς Γιώργος ξέρει!

Και ξέρει να κάνει το κλάμα να σταματά, να διώχνει κάθε στεναχώρια και θυμό! Ξέρει να δίνει την πιο γλυκεια αγκαλιά, να εξαφανίζει τα “άτακτα κουνουπάκια” και να θαυμάζει με τον πιο υπέροχο τρόπο τα καθημερινά κατορθώματα τους!! Ξερει να ξαγρυπνά στα ψημένα από τον πυρετό κεφαλάκια, και να ανακουφίζει τον “παλιόβηχα” με λίγο μελάκι! Και ξερει ακόμα, πως οι ώρες μακριά τους, γεμίζουν χαμογελο το πρόσωπο του, με ένα τηλεφώνημα και ένα γλυκό σε αγαπώ!

Χρόνια πολλά καλύτερε μπαμπά Γιώργο! Σε αγαπαμε πολύ! Η Ανδρεάννα και ο Χρίστος σου!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑ!

Το καταλαβαίνεις πως είναι ο ήρωας σου από εκείνη την πρώτη πρώτη αγκαλιά!

Το ξέρεις πως για εκείνον είσαι αυτή η μια και μοναδική, η αναντικατάστατη, από εκείνο το πρώτο του βλέμμα!

Χωρις αμφιβολία για εκείνον είσαι πάντα το κοριτσάκι του, και για εσένα εκείνος ο ήρωας που πάντα όλα τα μπορεί!! Με σπαθιά ή όχι, για το κορίτσι του όλα τα βρίσκει!

Ακόμα και αργότερα στην εφηβεία, που σου μοιάζουν όλα μαύρα και δύσκολα, αυτός είναι το παραθυράκι για εκείνο το λίγο φως που χρειάζεσαι!

Και έρχεται η ώρα που φεύγεις για τα ξένα… το περίμενες πως και πως!! Αυτό που δεν περίμενες είναι πως θα σου λείψουν όλοι αυτοί, σε αυτό το σπίτι, που μέρες μέρες σου μοιάζει βαρετό! Και ειδικά αυτός! Ο μπαμπάκας!

Και καπως έτσι φτανει η στιγμή που βρίσκεις τον δικό σου πρίγκηπα! Μια αγκαλιά του, ένα χάδι του, ένα φιλί του, και νιωθεις την απέραντη ευτυχία να σε κατακλύζει!!

Αυτός όμως πάντα μένει πάντα πρώτος! Να σου κρατά το χέρι όποτε τον χρειάζεσαι όπως τότε στα πρώτα σου βήματα! Να σου σκουπίζει τα δάκρυα και να σου θυμίζει πως είναι εκεί! Να σε αγαπά χωρίς αντάλλαγμα!

Χρόνια πολλά καλύτερε μπαμπά μου!!

Σε αγαπώ πάντα!

Γιατί είσαι πάντα εσυ!