Thoughts and Notes

ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Σε ολες μας αρέσει εκείνο το ωραίο λαμπερό μαλλάκι μετά από μια κούρα ομορφιάς από τον αγαπημένο μας hair stylist, αλλιώς κομμωτή/ κομμώτρια μας! Πόσες φορές το ευχηθήκαμε αυτό, ακριβώς το αποτέλεσμα να το είχαμε και την επόμενη μέρα, και την μεθεπόμενη και γιατί όχι καθημερινά!!

Μπορουμε!, Μας λέει η αγαπημένη μας hair stylist, Άντρη Νικηφόρου, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου Andri hair n’ beauty IPL specialist, αρκεί να ακολουθήσουμε τα βασικά!

Εντός κομμωτηρίου ζητήστε:

• θεραπείες ενυδάτωσης (ενυδατώνει το μαλλί και δίνει λάμψει)

• Θεραπείες αναδόμησης (διορθώνει και θρέφει την τρίχα)

• θεραπείες κερατίνης (ενυδατώνει, προσθέτει προτεϊνη στην τρίχα, δίνει λάμψη ). Η Κερατίνη έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής  θεραπεία αυτό τον καιρό, και δικαιολογημένα αφού έχει απο τις καλύτερες θετικές επιδράσεις στο μαλλί. Αυτό ομως που πρέπει να προσέξουμε με τις θεραπείες κερατίνης είναι τα χημικά συστατικά τους! Αποφεύγουμε τη χημική κερατίνη και κάνουμε μόνο φυσική! Τα ωφέλη είναι τεράστια!

Και φυσικά όλο αυτό συνεχίζεται και στο σπίτι!

Απαραιτητα και νούμερο ένα στοιχείο στην περιποίηση των μαλλιών μας είναι τα καλά προϊόντα, κατάλληλα για τον τύπο της τρίχας μας! Σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και μάσκα πάντα μαζί μας!!

Και επειδή όλες λίγο πολύ θα φτιάξουμε μαλλί, απαραίτητα χρειαζόμαστε σπρέϊ κατά της θερμοτητας, οπως και λαδάκι ή κρέμα για την ενυδάτωση της άκρης της τρίχας!

Εξτρα tip: Φυσική συνταγή για λαμπερά μαλλιά:

• 2 κουταλίες τις σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• 5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντα

Ανακατέψτε και τα δύο έλαια μαζί και εφαρμόστε σε όλα τα μαλλιά. Τυλίξτε τα μαλλιά με μία ζεστή πετσέτα. Ξεπλύνετε μετα απο 30 λεπτά.

Κυριακή μέρα χαλάρωσης και περιποίησης! Γιατί όχι; Δοκίμασε την!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *